Siyaset

Küpçü: 40₺ Değil! öğrenci kardeşlerimize ücretsiz!

40₺ Değil! öğrenci kardeşlerimize ücretsiz!

Metehan Küpçü: Alperen Ocakları Aşevimizde yemek öğrenci kardeşlerimize ücretsiz! Aşevimizde her gün saat 11.00 ile 18.00 arasında 3 bin öğrenciye ücretsiz şekilde yemek veriliyor- akarhaber

İzmit Belediyesinin şehir merkezinde açmış olduğu Esnaf Lokantasında 40₺’ye verilen menü sonrasında BBP Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, “Alperen Ocakları Aşevimizde günde 3 bin öğrencimize ücretsiz yemek ikramı yapıyoruz” diyerek İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e tepki gösterdi.

BBP Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Alperen Ocakları Aşevimizde yemek öğrenci kardeşlerimize ücretsiz! Aşevimizde her gün saat 11.00 ile 18.00 arasında 3 bin öğrenciye ücretsiz şekilde yemek veriliyor. Öğrenciler yemek hizmeti dışında aşevi binasında yer alan kütüphane kısmında kitap okuyabiliyor, ders çalışabiliyor ve çıktı alabiliyorlar. Öğrenciler yerleşkede ders zamanları dışında televizyon izleyebiliyor, bilardo veya oyun konsolu alanında zaman geçirebiliyor. Alperen Ocakları Umuttepe Yerleşkemiz saat 22.00’ye kadar hizmet veriyor. Yerleşkede çay ve kahve de ücretsiz olarak sunuluyor.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica