Siyaset

Küpçü, Büyükakın’ı Öğrencilerle Aşevinde buluşturdu

Küpçü, Büyükakın’ı Öğrencilerle Aşevinde buluşturdu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü’nün ev sahipliğinde bugün Kocaeli Alperen Ocakları’nda gerçekleşen programda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve AK Parti İzmit Belediye Başkan adayı Muharrem Tutuş öğrencilerle bir araya geldi- akarhaber

Başkanlar Öğrencilerle Yemek yediler
Başkanlar Öğrencilerle Yemek yediler

 

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü’nün ev sahipliğinde Kocaeli Alperen Ocakları Umuttepe Yerleşkesi Aşevi ve Kültür Merkezi’nde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve AK Parti İzmit Belediye Başkanı Muharrem Tutuş’un katılımlarıyla program gerçekleşti. Yapılan programda öğrencilerin talep ve önerileri dinlendi.

Büyükakın Öğrencilerle sohbet etti
Büyükakın Öğrencilerle sohbet etti

Gerçekleşen programda konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve AK Parti İzmit Belediye Başkan adayı Muharrem Tutuş, ev sahipliği yapan Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü’ye teşekkür ederek şu ifadeleri kullandılar: “Bizleri burada misafir eden, bugün bizleri burada her zaman söylediğimiz gibi geleceğimizin gençleri ile buluşturan hem Büyük Birlik Partisi İl Koordinatörümüz Metehan Küpçü’ye, İl Başkanımız Kaan Şengil’e hem de Kocaeli Alperen Ocakları Başkanı Fatih Ekmekçioğlu’na çok teşekkür ederiz.

Küpçü'nün İdeal gençlik hizmetinin şiarı
Küpçü’nün İdeal gençlik hizmetinin şiarı

Burası bir yaşam merkezi olmuş bunu görüyoruz. Burada yemek yedikten sonra gençlerimiz için oyun alanları, bilardosundan masa tenisine, masa tenisinden PlayStation’a kadar çok güzel kompleks bir yere dönüşmüş.

Burası seçime dayalı yada farklı bireysel menfaate dayalı bir hikayede değil. Dolayısıyla biz kendilerinden burasıyla alakalı sürekli burayı böyle gündemde tutmak için, sürekli burayı pompalayan yada siyasi propagandası yapılan bir yere dönüştürmedikleri için kendilerine ayrıca teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun onlardan bizde bugün burada olmaktan gayet memnunuz.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica