Siyaset

Küpçü: “Gökhan Akkaya yalnız değildir!”

Küpçü: “Gökhan Akkaya yalnız değildir!”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, Biz bizim olanı asla bırakmayız! Gökhan Akkaya yalnız değildir!- akarhaber

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, İzmit Kuruçeşme’de seçim çalışmalarını yürüten DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun kendisine hakaret ve tehditte bulunduğu gerekçesiyle şikayetçi olduğu Dernek Başkanı Gökhan Akkaya’ya verilen hapis cezasına tepki göstererek, “Biz bizim olanı asla bırakmayız! Gökhan Akkaya yalnız değildir!” dedi.

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, geçen yıl İzmit’in Kuruçeşme Mahallesinde 14 Mayıs Genel Seçimleri çalışması sırasında DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’na seçim çalışmaları sırasında tepki gösteren Kuruçeşmeliler Derneği Başkanı Gökhan Akkaya’nın 8 ay 22 gün hapis cezası verilmesine tepki gösterdi.

PKK’NIN SİYASİ PARTİSİ…

Metehan Küpçü sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda, “Geçenlerde PKK’nın siyasi partisinin sokaklardaki algı çalışmalarına bu vatanın öz evlatlarının tepki göstermesi sonucunda bizim Kuruçeşme Dernek Başkanı kıymetli dostumuz, arkadaşımız Gökhan Akkaya’nın ceza aldığını öğrendik. Tabii adalet sistemine boynumuz kıldan ince… Bu işin temiz süreci var. Bir üst mahkemesi var.

GÖKKAN AKKAYA YALNIZ DEĞİLDİR

Fakat bu vatanın evlatları, bizim canımıza, kardeşlerimizin canlarına kıyan hainleri sokakta gezdirmemesi kadar doğal bir olay var mı? Biz her zaman bu şekilde refleks gösteren delikanlıların, kardeşlerimizin, arkadaşlarımızın yanındayız. Gökkan Akkaya yalnız değildir. Her türlü, her şartlarda yanında olduğumuzu da, bütün teşkilatımla beraber yanında olduğumuzu buradan beyan ediyorum” diyerek tepki gösterdi.

NE OLMUŞTU?

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, 14 Mayıs seçimleri öncesi İzmit Kuruçeşme’de yaptığı seçim çalışmaları sırasında Kuruçeşmeliler Derneği Başkanı Gökhan Akkaya’nın tepkisiyle karşılaştı. Gergerlioğlu ve yanında bulunan Selda İlgöz Koçyiğit, Gökhan Akkaya hakkında suç duyurusunda bulundu. Kocaeli 8. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada Gökhan Akkaya hakkında karar verildi. Akkaya’ya, Gergerlioğlu’na yönelik söz ve fiillerinden dolayı 8 ay 22 gün, yanında bulunan kişilere yönelik fiilleri nedeniyle 2 ay 5 gün ve 5 ay 18 gün ceza verdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica