Ekonomi

Lastik-İş Sendikasından Kocaeli Hastanelerine anlamlı yardım

Lastik-İş Sendikasından Kocaeli Hastanelerine anlamlı yardım … Açıklamada; “Ülke olarak içinde bulunduğumuz zorlu salgın sürecinin hassasiyeti ve önemi açısından vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmetlerinin devamlılığını ve kalitesini arttırmaya yönelik yardımda bulunduk” denildi. detaylar haberimizde…

Lastik-İş Sendikasından Kocaeli Hastanelerine anlamlı yardım

Yapılacak olan teslim törenine basın emekçilerinin de davet edildiği Lastik-İş Sendikası tarafından yapılan açıklamada; “Ülke olarak içinde bulunduğumuz zorlu salgın sürecinin hassasiyeti ve önemi açısından vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmetlerinin devamlılığını ve kalitesini arttırmaya yönelik yardımda bulunduk.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı hastanelerde tedavi gören hastalarımızın kullanımına sunulması için hasta başı monitör alımı sendikamız Lastik-İş’in örgütlü olduğu Brisa, Goodyear, Pirelli, Prometeon fabrikalarının ortak katılımı ile gerçekleştirildi.

Hasta başı monitörlerinin teslim töreni 2 Mart 2021 Salı günü saat 14.00’da sendikamızın Başiskele’de bulunan oteli TRYP By Wyndham’da gerçekleştirilecek” denildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica