İGF

Malatya Belediye Başkanı’na 18 Mart ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, şehit ve gazi dernekleri başkanlarından oluşan heyeti makamında ağırladı.

MALATYA (İGFA)- Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ali Molon, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Muharrem Kıbrız, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Halit Ziya Öztürk, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Vakfı Malatya Şube Başkanı Sıddık Selçuk, Türkiye Harp Malulü, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Mustafa Gözükara ve Şehit Babası Mehmet Arif Sarıoğlu ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rasim Bulut, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında birer konuşma yapan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rasim Bulut, dernek başkanları ile şehit babası Mehmet Arif Sarıoğlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlamaları çerçevesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bu yıl 106’ncısını yad ettiğimiz Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü kapsamında bizleri ağırlayan Başkan Selahattin Gürkan’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
BİZİ HUZURSUZ ETMEK İSTEYENLERE MÜSAMAHA ETMEYİZ
Çanakkale’de birlik ve beraberlik içerisinde verilen mücadelenin tarih boyunca Türkiye’ye ilham vereceğini belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise şehit ve gazi yakınlarının vatanseverliğine dikkat çekti.
Başkan Gürkan, bir toplumda birlik ve beraberlik olursa o toplumun önünde hiçbir engel olmayacağını vurgularken, “Türk devleti olarak ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh’ anlayışı içerisinde barışın olmasını istiyoruz. Bizi huzur adamızda huzursuz etmek isteyen insanlara ve milletlere hiçbir şekilde müsamaha etmeyiz ve müsaade etmeyeceğiz. 18 Mart Çanakkale Zaferinin 106 Yılı olması münasebetiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve bu topraklar için şehadet şerbeti içmiş olan şehitlerimizi rahmetle yâd ederken, gazilerimizden dünyasını değiştirenlere Allah’tan rahmet, hayatta olanlara da sağlık ve huzur diliyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” ifadelerine yer verdi.
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica