Siyaset

Mangalda kül bırakmıyoruz ama ortada elle tutulur hiçbir şey yok

Mangalda kül bırakmıyoruz ama ortada elle tutulur hiçbir şey yok Kılıçdaroğlu; “Kendi çıkarlarını partinin çıkarlarının üzerine çıkarıyorlar. Bu tartışmalar ideoloji kaybından oluyor. Bu kişilerin partiden tasfiye edilmesi lazım. Partide dava adamı olan kişilerin olması lazım” dedi. Mangalda kül bırakmıyoruz ama ortada elle tutulur hiçbir şey yok detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Mangalda kül bırakmıyoruz ama ortada elle tutulur hiçbir şey yok

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partideki olağanüstü kurultay talebine ilişkin “Bana bir felsefi derinlik gösterebilirseniz ben bırakın kurultay yapmayı vallahi yarın sabah giderim. Burada kalayım diye bir hastalığım yok” dedi.

“Ben bırakın kurultay yapmayı vallahi yarın sabah giderim”

Sözcü‘den Başak Kaya’nın haberine göre, il başkanlarının sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu bir soruya, “Hangi gerekçeyle genel başkanı değiştireceğiz? Bir ideolojik felsefe olması lazım. Bana bir felsefi derinlik gösterebilirseniz ben bırakın kurultay yapmayı vallahi yarın sabah giderim. Burada kalayım diye bir hastalığım yok” şeklinde cevap verdi.

“Aday gösterilmeyen partililer Parti aleyhine çalışıyorlar”

“Aday gösterilmeyenler bir takım kırgınlıklar yaşayabilir ama bazen partinin aleyhine çalışıyorlar, başka partilerin güdümüne giriyorlar, hatta onlarla işbirliği yapıyorlar” diyen Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

“Partide ideoloji zayıflığı var…”

“Kendi çıkarlarını partinin çıkarlarının üzerine çıkarıyorlar. Bu tartışmalar ideoloji kaybından oluyor. Bu kişilerin partiden tasfiye edilmesi lazım. Partide dava adamı olan kişilerin olması lazım.”

“Partililerin yarısının haberi yok”

Kılıçdaroğlu, partisine yönelik olarak “Hepimiz birbirimizi eleştiriyoruz ama iş yapmıyoruz. Mangalda kül bırakmıyoruz ama ortada elle tutulur hiçbir şey yok” ifadesini kullandı.”Parti üyeliklerinde aktif-pasif üye ayrımı getiren düzenleme gerçek anlamda bir devrimdi” görüşünü dile getiren Kılıçdaroğlu şunları kaydetti:

“Ben partide devrim yapmak istiyorum dedim…”

“Koro halinde karşı çıktınız. Ben partide devrim yapmak istiyorum dedim… İl başkanlarımız, delegeler karşı çıktı. Önseçim yaptık ne oldu İstanbul’da? Bilmem kaç bin tane seçmenimiz var. Yarısı ancak sandığa geldi. Yarısının partinin üyesi olduğundan haberi bile yok. Bu mudur? Siz bu partide devrim yapmak istiyorsanız ben hazırım. Aidatını düzenli ödeyenlerle yapalım bunu.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica