İGF

Manisa Akhisar’da 7 kilometrelik peyzaj çalışması

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ile Kırkağaç Kavşağı arasındaki orta refüjde peyzaj uygulamalarına başladı. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da ilgili Daire Başkanları ile birlikte 7 kilometrelik güzergâh üzerinde gerçekleştirilecek olan peyzaj çalışmalarının son durumunu yerinde inceledi.

MANİSA (İGFA)– Akhisar ilçesinde çevreyolunun açılmasının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Kırkağaç Kavşağı arasındaki güzergah, Büyükşehir Belediyesine devrolmuştu. Bunun üzerine harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 7 kilometrelik güzergahı ilçeye yakışır şekilde düzenlemek için peyzaj uygulamalarına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Doğan Ensivri, Yapım Kontrol ve Uygulama Şube Müdürü Egemen Eceoğlu, Akhisar Muhtarlık İşleri Ali Aybars Özbilgin ve teknik personeller ile birlikte Akhisar ilçesinde gerçekleştirilen peyzaj çalışmalarını inceledi. Öztozlu, yapılan çalışmaların Akhisar ilçesine hayırlı olmasını diledi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica