Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Muhittin Korkmaz da aramızdan ayrıldı

Muhittin Korkmaz da aramızdan ayrıldı … Cem Yılmaz, “Sevgili abimiz Muhittin Korkmaz bugün hayata gözlerini yumdu. Hepimizin hatıralarında yeri olan abimizin mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun” dedi. detaylar haberimizde…
Mustafa Göksel

Muhittin Korkmaz da aramızdan ayrıldı

Bir Yaprak Dökümü Daha…

Sanat Camiamızda yaprak dökümü devam ediyor. Usta Sanatçı Devrim Parscan’ın ardından bir büyük usta oyuncu ve sanatçı Muhittin korkmaz’ı da kaybettik.

Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Muhittin Korkmaz, hayatını kaybetti. Korkmaz, Cem Yılmaz’ın G.O.R.A. filminde “Komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor efendim” repliğiyle hafızalara kazınmıştı.

Twitter hesabından acı haber duyuran Cem Yılmaz, “Sevgili abimiz Muhittin Korkmaz bugün hayata gözlerini yumdu. Hepimizin hatıralarında yeri olan abimizin mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun. G.O.R.A mürettebatından bir eksiğiz” ifadelerine yer verdi.

Can Yılmaz da paylaşımında “G.O.R.A., A.R.O.G., Yahşi Batı, Pek Yakında, Arif ve 216 filmlerinde beraber çalışma şansı bulduğumuz, kıymetli abimiz Muhittin Korkmaz maalesef vefat etti. Ailesine, tiyatro camiasına ve sevenlerine sabır diliyorum. Çok güzel adamdı, Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun” mesajını paylaştı.

MUHİTTİN KORKMAZ KİMDİR?

Gaziantep’te yetişen, Bursa’da yaşayan tiyatro ve sinema sanatçısı Muhittin Korkmaz, 17 Ekim 1953 Gaziantep doğumludur. Uzun yıllar tiyatro sahnesinde yer alan Korkmaz, Uzun yıllar çalıştığı Bursa Devlet Tiyatrosundan emekli oldu.

2003 yapımı Cem Yılmaz’ın filmi “G.O.R.A.” da canlandırdığı Tihulu karakteri ile adını duyuran oyuncu ayrıca; “Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?”, “Sınav”, “A.R.O.G.”, “Pek Yakında”, “Bir Baba Hindu” gibi birçok yapımda yer aldı.

OĞLU 3 YIL ÖNCE YAŞAMINI YİTİRMİŞTİ

YouTube yayınlarıyla adını duyuran Muhittin Korkmaz’ın oğlu Cem Korkmaz ise Kasım 2017’de yaşamına son vermişti.

Muittin Korkmaz yakalandığı COVID-19 hastalığı dolayısı ile aramızdan ayrıldı. Türk sanat camiasının başı sağolsun.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica