Siyaset

Nail Çiler dur durak bilmiyor

Nail Çiler dur durak bilmiyor

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler, seçim çalışmaları kapsamında her gün bir ilçeye gidiyor, vatandaşlarla bir araya geliyor – akarhaber

Karamürsel’de de büyük ilgi gören Çiler, “14 Mayıs’ta sandıklar açılacak, Kocaeli’ye bahar gelecek” dedi

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler, seçim çalışmaları kapsamında her gün bir ilçeye gidiyor, vatandaşlarla bir araya geliyor. Çiler son olarak Karamürsel’deydi. Burada ilçe örgütü ile birlikte Karamürsel’i karış karış dolaşan, vatandaşlarla sohbet eden Nail Çiler, esnafa da kolaylıklar diledi. Girdiği müzik dükkanında sazlarla yakında ilgilenen Çiler, çalınan Türküye de alkışlarla eşlik etti.

TEMİZ BİR SAYFA AÇACAĞIZ

Hem esnaftan hem de vatandaşlardan büyük ilgi gören Çiler, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve CHP’nin seçim vaatlerini aktardı. Çiler, “Vatandaşlarımızın bütün kesimleri AK Parti iktidarından şikayetçi. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları olarak vatandaşlarımıza sorunların bilincinde olduğumuzu ve çözüm önerilerimizi anlatıyoruz. Vatandaşımız da bize güveniyor. 14 Mayıs’tan sonra Kocaeli’nde temiz bir sayfa açacağız” dedi.

YARALARI BİRLİKTE SARDIK

Asrın felaketi olarak da adlandırılan Kahramanmaraş ve çevre illerde etkili olan depremde bölgede olan vatandaşların sorularını da cevaplayan Çiler, “Ben ilk günden itibaren oradaydım. Vatandaşımızın yanında olmak, yaralarını biraz olsun sarmak için elimizden geleni yaptık” dedi. Nail Çiler ilçe örgütün sahil boyunda açtığı standı da ziyaret etti ve örgüt üyeleri ile sohbet etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica