Siyaset

Ne hakimler gerekeni yapabiliyor nede gazeteciler doğruyu söylüyor

Ne hakimler gerekeni yapabiliyor Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, milletvekillleri Cihangir İslam’a yönelik hükümet yetkililerinden yapılan suçlamalara tepki gösterdi. Ne hakimler gerekeni yapabiliyor detaylar haberimizde…

Ne hakimler gerekeni yapabiliyor

Partisinin il başkanları toplantısında konuşan Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Türkiye’nin bekası ile AK Parti’nin bekası aynı kefeye konulamaz. Ne ulemadan ne de ilim erbabından bir tane eleştiren çıkmıyor. Ne hakimler gerekeni yapabiliyor ne de gazeteciler doğruyu söylüyor. Babayiğitseniz çıkın doğruları söyleyin bakalım! Herkes bilsin ki yalakalarla bu ülke ayağa kalkamaz” dedi.

“Adaletsizliği, adalet diye pazarlayanlarla karşı karşıyayız”

Hükümete “Bu ülkeyi siz mahvettiniz” diye seslenen Karamollaoğlu, “Geçmişte bu ülkede yaşanan hukuksuzlukların, adaletsizliklerin hesabını sormak için yola çıktılar. Ancak şimdi adaletin üzerine beton döktüler. Adaletsizliği, adalet diye pazarlayanlarla karşı karşıyayız” diye konuştu.

“FETÖ ile yıllar boyu iş tutmuş insanların darbeci diye eleştirmesi akla mantığa sığar mı?”

SP İstanbul Milletvekili Cihangir İslam hakkında, “Türk milleti, Türkiye Cumhuriyeti, devletin kurum ve organlarını aşağılama” ve “suçu ve suçluyu övme” iddialarıyla soruşturma açılması eleştiren Karamollaoğlu, “İddia ediyorlar ki Cihangir İslam Bey yaptığı konuşma ile 15 Temmuz darbesine karşı gösterilen direnişi aşağılamış, darbenin yanında yer almış! Hayatı boyunca FETÖ ile bir kere bile yan yana gelmemiş bir insanı, FETÖ ile yıllar boyu iş tutmuş insanların darbeci diye eleştirmesi akla mantığa sığar mı?” diye sordu.

“Oğluna okul pantolonunu alamayan babalar için çare var”

Karamollaoğlu, “Atanamayan öğretmen kardeşim çare var. Ay sonunu getiremeyen işçi kardeşim çare var. Oğluna okul pantolonunu alamayan babalar için çare var. KHK mağduru yüz binler için çare var. Temiz ve ahlaklı siyasetin icra edilmesi için çare var. Rüşvet, yolsuzluk iltimas, adam kayırmanın önüne geçmek için çare var. Dış politikada dik durmak için çare var” diye devam etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica