Genel

Nevzat Doğan’ın yıktıkları ile anılacak olması acı bir durumdur

Nevzat Doğan’ın yıktıkları ile anılacak olması acı bir durumdur Biz MARSİAD olarak o Esnafa sahip çıktık, Nevzat Doğan’ın şikâyeti ile ceza bile aldık, fakat doğrulara sahip çıkmaya ve yanlışlara karşı çıkmaya devam edeceğiz. Nevzat Doğan’ın yıktıkları ile anılacak olması acı bir durumdur detaylar haberimizde…

Nevzat Doğan’ın yıktıkları ile anılacak olması acı bir durumdur

boşaltılan dükkanların yerine halen bir şey yapılmadı…

MARSİAD genel başkanı Bahri Odabaş, görev süresi içinde Halkevi dükkanları ve Devlet hastanesi yanı dükkanları olarak bilenen dükkanların yıkım işlemlerinden sonra, boş alanlara hiç bir şeyin yapılmaması ve mağdur edilen esnafın mağduriyetine yönelik çözüm konusunda ses çıkarmayan İzmit belediye başkanı Nevzat Doğan‘a sert tepki gösterdi.

Başkan Odabaş imzaları postaneden muhatablarına ulaştırdı

Bahri Odabaş açıklamasında şunları söyledi:

Bir çok Belediye Başkanı, yaptığı Eserlerle anılırken bazılarından biri Nevzat Doğan ise bizce yıktıkları ile anılacak!

Geçen sene kışın ortasında zorla boşalttırıp yıktığı Halkevi Dükkânlarının onlarca Esnafı ve Yüzlerce ailesi kış ortasında işsiz, aşsız kalmıştı; fakat aradan bir yıl geçmesine rağmen hala o Dükkânların yerleri harabe gibi bom boş duruyor!

Zorla boşaltılan bu dükkanların mağdurları var…

Peki kim kazandı, kim kaybetti?

Bence Sadece Dükkân sahipleri ve aileleri kaybetmedi!.. Onları yıkan başkan Nevzat Doğan da kaybetti. Yakında o esnafın ve vatandaşların binlerce imzası kendisine gönderildiği halde müdahale etmeyen Tayyip Erdoğan ve AKP de kaybedecek!

Nevzat Doğan, 31 Marttan sonra, Yürüyüş yolunda nasıl yürüyecek merak ediyorum, çünkü sadece Halkevi Dükkânları değil; Devlet Hastanesinin yanındaki Dükkânlar ve sundurmaları yıkılan yüzlerce Esnafın mutlaka bunun hesabını soracağını zannediyorum.

bu dükkanlar yok artık

Biz MARSİAD olarak o Esnafa sahip çıktık, Nevzat Doğan’ın şikâyeti ile ceza bile aldık fakat doğrulara sahip çıkmaya ve yanlışlara karşı çıkmaya devam edeceğiz.

Şimdi İzmit Başkan Adaylarına sesleniyorum: “Her gün binlerce insanın geçtiği o alanı İzmit Pişmaniyeciler Çarşısı olarak çizdirdiğimiz projeyi paylaşmak isterlerse biz hazırız.”

Saygılarımla
Bahri Odabaş
MARSİAD Genel Başkanı

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica