Genel

Nihayet saldırgan salyalı meczup için soruşturma başlatıldı

Nihayet saldırgan salyalı meczup için soruşturma başlatıldı Atatürk düşmanı yazar Kadir Mısıroğlu hakkında son dakika gelişmesi… Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Kadri Mısırlıoğlu hakkında Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret suçundan soruşturma başlatıldı. Nihayet saldırgan salyalı meczup için soruşturma başlatıldı detaylar haberimizde…

Nihayet saldırgan salyalı meczup için soruşturma başlatıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı basın bürosunca, bazı basın yayın organlarında yer alan ve Kadir Mısıroğlu’na ait olduğu belirtilen video kaydında geçen sözlerle ilgili ‘Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret’ suçundan inceleme ve soruşturma başlatıldı.

Mısırlıoğlu denilen meczup köpek;’Heykellerin köpek leşi gibi sürüklendiğini göreceksiniz’ demişti

Bu meczup tarihçi olduğunu iddia eden ve Atatürk’e yaptığı hakaretlerle gündeme gelen Kadir Mısıroğlu yine benzer bir açıklama yaptı. Mısıroğlu, Atatürk heykellerini kastederek, “Heykellerin köpek leşi gibi sürüklendiğini göreceksiniz” dedi.

Tarihçi olduğunu iddia eden ve Atatürk’e yaptığı hakaretlerle gündeme gelen Kadir Mısıroğlu yine skandal bir açıklama yaptı. Atatürk’ün heykellerini kastederek, “Heykellerin köpek leşi gibi sürüklendiğini göreceksiniz” dedi.

Kadir Mısıroğlu, “Demokrasiye geçişten beri sapa sapa kötülük azalmakta iyilik çoğalmaktadır. İstediğimiz olmuş değildir. Yarı yoldayız. Nasıl buluğ çağına ermemiş çocuğa evlenmiyorsun diyemezsen hükümete de niye şeriat ilan etmiyorsun diyemezsin. Vakti var. Sizin nesliniz İslamın mutlak galebisini, küfrün mutlak yıkılışını, heykellerin köpek leşi gibi sürüklendiğini göreceksiniz” diye konuştu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı…

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica