Ekonomi

Odabaş: “Ankara Yolu Üzerinde Uydu Sanayi Kenti Kuralım”

Odabaş: “Ankara Yolu Üzerinde Uydu Sanayi Kenti Kuralım” … “OSB lerde bir metrekare arsanın fiyatı en az 3-5 Bin TL… bu nedenle üretimler kent merkezlerinde önceden aldıkları ve kurdukları yerlerde devam etmek zorunda” dedi. detaylar haberimizde…

Odabaş: “Ankara Yolu Üzerinde Uydu Sanayi Kenti Kuralım”

MARSİAD Genel Başkanı Bahri Odabaş Ankara ve İstanbul Belediye Başkanlarına seslendi.

Odabaş mektubunda Ankara ve İstanbul Belediye Başkanlarına seslenirken şu ifadelere yer verdi:

Ankara ve İstanbul Belediye Başkanlarına açık teklif!

“Sayın ANKARA ve İSTANBUL Belediye Başkanlarım,

Her iki kentin de bizce Ana sorunları,
1. İŞSİZLİK
2. ÇARPIK KENTLEŞME
3. TRAFİK VE NUFUS YOĞUNLUĞU
Bu üç sorunu kökünden çözecek ve Ülkeye Model olacak bir projemizi size sunuyorum.
Hayatı yeni fikir ve proje üretmekle geçen bir vatandaş, girişimci iş adamı ve Sivil Toplum örgütü olarak, sizden önceki Belediye Başkanlarına ve Cumhurbaşkanına ulaşabilseydim, bugün sizin yerinizde onlar olurdu!

İşsizliği çözmek için Üretim alanları ve Mekanları kurmak zorundayız.
Bugün üretimin önünü tıkayan en büyük sorun ‘arsa’ sorunudur.
OSB lerde bir metrekare arsanın fiyatı en az 3-5 Bin TL… bu nedenle üretimler kent merkezlerinde önceden aldıkları ve kurdukları yerlerde devam etmek zorunda. Bu nedenle ne üretim gelişebiliyor ve ne de kentlerimiz rahatlayabiliyor.

Her Ankara’ya gidişimde yolun sağında ve solunda boş duran NE TARIMA VE NE DE YERLEŞİME UYGUN OLMAYAN BİNLERCE DÖNÜM KIRAÇ, OT BİLE BİTMEYEN ALANLARI boş görünce içim cız ediyor, Ülkeyi ve Kentleri yönetenler, Ülkeye varlık içinde darlık yaşatıyor!

Buradaki boş arazilerin metresine 10 TL verdiğimiz zaman arazi sahipleri havaya uçar!
Fabrika sahiplerine 10 TL ye arazi tahsis ettiğimiz zaman onlar da havada kapar… Kent içindeki değerli arsalarını satarak çok daha büyük fabrika ve üretim mekanları kurarlar!

HEM ANKARA VE İSTANBULDA HİÇBİR KİŞİ İŞSİZ KALMAZ, HEM ÇARPIK KENTLEŞME SORUNU BİTER VE HEM DE TRAFİK VE NUFUS YOĞUNLUĞU NORMALE DÖNER.

Sizden bir kuruş para çıkmadan ülkenin en önemli üç sorununu birlikte çözmeye varsanız telefonum gece gündüz açıktır. Saygılarımla…”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica