Genel

Odabaş: İşi bilenlerle işbirliği yapmadığınız müddetçe başarılı olamazsınız

Odabaş: İşi bilenlerle işbirliği yapmadığınız müddetçe başarılı olamazsınız … Odabaş; “Egoları, duygusallıkları bir tarafa bırakarak işi bilen insanları dinler, istişare eder ve işbirliği içinde çalışırsanız hem kıt kaynakları israf etmemiş olur ve hem de gerçekten gönül belediyeciliği ile halkın ve halkın gönlüne girersiniz” dedi. detaylar haberimizde…

Odabaş: İşi bilenlerle işbirliği yapmadığınız müddetçe başarılı olamazsınız

Tahir Büyükakın’a samimi bir dost tavsiyesi !

Bir ay kadar önce Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanına özel bir mektup yazarak kentimiz ve ülkemiz için hayati önem taşıyan “Doğal Tarım Projesini” birlikte hayata geçirmek için hazır olduğumuzu bildirdim.

Aradan bir ay geçmesine rağmen hiçbir geri dönüş olmadı.

Dün haberlerde, “Çiftçilere Hibrit Mısır Tohumunun” ücretsiz dağıtıldığını okuyunca kentim ve ülkem için bu açıklamayı yapmayı bir sorumluluk bildim.

Önce bu yararlı hizmet için Büyükakın’a teşekkür ederim.

Ancak bu projeye harcanan paranın yarısı ile “doğal tarım geri dönüşümlü entegre üretim projemizle” Hem çiftçilerimize hem Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ve hem de ülkemize en az 10 Kat daha fazla yarar sağlayabilirdik!

Marsiad olarak yaklaşık 10 yıl önce yaklaşık 10 bin TL patlayan mısır projesine kaynak harcayarak, yaptığımız örnek “Yerli Patlayan Mısır üretimi projesi” ile hem çiftçilerimize diğer mısırdan en az 3 kat daha para kazanma imkanı getirdik. Hem her yıl Arjantin’den milyonlarca dolar ödeyerek GDO’lu ithal ettiğimiz Mısır ithalatını durdurduk. Ve hem de 2.5 dolar GDO’lu mısır yerine insanlarımızın 3 TL’ye yerli ve Milli Patlayan mısır tüketmelerini sağladık.

Buradan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, Tahir Büyükakın‘a sesleniyorum. O Makamın ve paraların gerçek sahibi biziz… Egoları, duygusallıkları bir tarafa bırakarak işi bilen insanları dinler, istişare eder ve işbirliği içinde çalışırsanız hem kıt kaynakları israf etmemiş olur ve hem de gerçekten gönül belediyeciliği ile halkın ve halkın gönlüne girersiniz.

Biz her zamanki gibi her türlü iş birliğine, ülkemiz ve milletimiz için hazırız.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica