Doğa Tarım

Odabaş: “Kendi Topraklarımızda Üretebiliriz”

Odabaş: “Kendi Topraklarımızda Üretebiliriz”

İthal Edilen Sığırlara Ödenen Paranın Yarısı İle Tüm Tarımsal Ve Hayvansal Üretimi Kendi Topraklarımızda Üretmek Mümkündür! – akarhaber

MARSİAD Genel Başkanı Bahri Odabaş, yıllardır, İsrail tohumu, kimyevi gübre ve ilaç kullanmadan, ata tohumu, hayvan gübresi ve doğal ilaçlarla Tarımsal Ve Hayvansal Üretimi kendi topraklarımızda üretebileceğimizi göstermek için mücadele verdi.

Vermiş olduğu mücadelenin boşa gitmemesi için devleti yönetenlere üretimin yeri, zamanı ve safhalarını tek tek anlattığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Yıllardan beri çırpınıyoruz. Tüm tarımsal ve hayvansal ürünlerimizi, hem de İsrail tohumu, kimyevi gübre ve ilaç kullanmadan, ata tohumu, hayvan gübresi ve doğal ilaçlarla kendi topraklarımızda üretebileceğimizi gösterdik.

Kocaeli Kartepe’de 2022 ve 2023 yıllarında 21 dönümlük arazide yaptığımız uygulama üretiminde bunu bütün Türkiye’ye gösterdik.

Buradan başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Belediyeleri olan tüm Siyasi Partilerin Genel Başkanlarına ve Belediye Başkanlarına sesleniyorum. Biz bu projelerimizi, kimseden bir kuruş ücret talep etmeden, Türkiye’nin her yerinde uygulanmasını paylaşmaya hazırız.
Biz iş adamıyız laf değil iş ve icraat üretiriz. Saygılarımla”
İletişim: 0532 3073899

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica