Genel

Odabaş: “Kocaeli Milletvekilleri ne iş yapar”

Odabaş: “Kocaeli Milletvekilleri ne iş yapar” … Odabaş, “Ayırım yapmadan tüm Milletvekillerini ve Siyasi Parti İl Başkanlarını, Sivil Toplum Kuruluşlarını ve duyarlı vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi. detaylar haberimizde…

Odabaş: “Kocaeli Milletvekilleri ne iş yapar”

MARSİAD Genel Başkanı Bahri Odabaş TkMM toplantısı sonrası bir açıklama yaptı.

MARSİAD başkanı Odabaş yapmış olduğu açıklamada milletten kopuk yaşamayı yaşam biçimi haline getirmeyi maharet sayan Kocaeli milletvekillerine seslendi:

Yaklaşık 20 yıldan beri Kocaeli Milletvekillerini her ay Sivil Toplum Kuruluşlarının toplanıp ülkemizin ve kentimizin en önemli gündemini konuşuyoruz. Ayırım yapmadan tüm Milletvekillerini ve Siyasi Parti İl Başkanlarını, Sivil Toplum Kuruluşlarını ve duyarlı vatandaşlarımızı davet ediyoruz.

Bir defa CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ve birkaç kez de HDP Milletvekili Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu katıldı, diğerlerini gören yok!

Ayrıca MARSİAD olarak ülkenin kaderini değiştirecek, ekonomik sıkıntıları ve işsizliği kökünden çözecek projelerimizi dinlemek için yıllarca ve ısrarla tüm milletvekillerini davet etmeme ve bu projeleri genel başkanlarına iletmelerini ve randevu talep etmelerini istememe rağmen hiçbirinden geri dönüş alamadım!

Ülkemizin geldiği nokta ortada!

Peki tüm Kocaeli milletvekillerine soruyorum, siz ne işe yararsınız?

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica