Ekonomi

Odabaş: “Tükenmez Hırs ve Egoların Faturasını Ödüyoruz”

Odabaş: “Tükenmez Hırs ve Egoların Faturasını Ödüyoruz” … Odabaş, “Yiğit düştüğü yerden kalkmasını becerendir. Biz de hayatı yiğitliklerle geçen bir millet olarak bu yiğitliği ecdadımızın yaptığı gibi, çocuklarımız ve gelecek neslimiz için yapmak zorundayız” dedi. detaylar haberimizde…

Odabaş: “Tükenmez Hırs ve Egoların Faturasını Ödüyoruz”

Doğal Tarım Ürünleri projeleriyle gündem yaratan Marsiad Genel Başkanı Bahri Odabaş son günlerde yaşadığımız olumsuzlukların bıktırıcılığını dile getiren bir açıklama yaptı. Odabaş, yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Bu Kriz’in Faturası Yolsuzlukların Haksız Rantların Lüksün İsrafın Kimseyi Dinlememenin Tükenmez Hırs Ve Egoların Faturasıdır!

Millet olarak öz eleştiri yapmamızın tam zamanı. Yıllardan beri ülkeyi yönetenleri uyardık, ama maalesef yukarıda yazdığım yanlışların hiçbirinden vaz geçiremedik. Sonuçta ülke olarak büyük bir bedel ödemeye başladık. Allah sonumuzu hayır eylesin.

Yiğit düştüğü yerden kalkmasını becerendir. Biz de hayatı yiğitliklerle geçen bir millet olarak bu yiğitliği ecdadımızın yaptığı gibi, çocuklarımız ve gelecek neslimiz için yapmak zorundayız.

Başlıkta yazdığım tüm yanlışları sonlandırmadan, tarım ve sanayi üretim seferberliği başlatmadan, halk olarak siyaseti tamamen kontrolümüz altına almadan asla ülkemizi düzlüğe çıkaramayız.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica