Ekonomi

Oğulcan Kunter ve ortaklarının dövme atölyesi Frida Tattoo açıldı

Oğulcan Kunter ve ortaklarının dövme atölyesi Frida Tattoo açıldı CHP’li Yetkin Kunter’in oğlu Oğulcan Kunter’in ortak olduğu Frida Tattoo hizmete açıldı. Oğulcan Kunter ve ortaklarının dövme atölyesi Frida Tattoo açıldı detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Oğulcan Kunter ve ortaklarının dövme atölyesi Frida Tattoo açıldı

CHP’nin tanınmış isimlerinden Yetkin Kunter’in oğlu Oğulcan Kunter ile Eda Sap ve Dilara Güncan’ın sahibi olduğu; Frida Tattoo’nun açılışına partinin önde gelen isimleri katıldı, genç ortaklara yeni işlerinde başarılar diledi.

Açılışta kurdela kesimi…

Dövme atölyesi Frida Tattoo İzmitlilerin hizmetinde…

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) tanınmış isimlerinden Yetkin Kunter’in oğlu Oğulcan Kunter, arkadaşları Eda Sap ve Dilara Güncan ortaklığında Frida Tattoo adlı dövme dükkanını İzmitlilerin hizmetine açtı.

FRİDA TATTOO dükkanı…

CHP’liler açılışta partililerini yalnız bırakmadılar

Açılışa, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İl Başkanvekili Selim Yıldız, İl Kadın Kolları yöneticisi Güneş Burnaz, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İzmit İlçe eski başkanlarından Alparslan Seymen ile Mehmet Ümit Küçükkaya, İl Gençlik Kolları eski başkanlarından Coşkun Sunar ile Murat Erinç ve partinin önde gelen bir çok ismi katılarak genç girişimcilere bol kazançlar diledi.

Ortaklar birarada…

Gençtürk sağ el bileğine minimal bir desen çizdirdi

Kemalpaşa Mahallesi Şehabettin Bilgisu Caddesi Yalı Camii Sokak No:147/76 adresinde hizmet verecek olan Frida Tattoo’nun açılış günündeki ilk müşterisi İzmit İlçe yöneticisi Nazım Gençtürk oldu. Gençtürk sağ el bileğine minimal bir desen çizdirdi. Davetliler, dövme yapım işlemini ilgiyle izledi.

Gençtürk ilk müşteri…
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica