Siyaset

Onater: “Atatürk’e Saygılı Olmayı Öğreneceksiniz”

Onater: “Atatürk’e Saygılı Olmayı Öğreneceksiniz”

Sosyalist Cumhuriyet Partisi (SCP) Kocaeli İl Başkanı Gökhan Onater, Süper Kupa finalinin dayatmayla ve özellikle tercih edilmesiyle Suudi Arabistanda oynanması isteğinin şifreleri çözüldüğünü söyledi- akarhaber

Süper Kupa finalini Suudi Arabistan’a taşıyarak Türk futbolunu Suudilere meze yapmaya çalışan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanına da Spor Bakanına da AKP iktidarına da en güzel cevabı Fenerbahçe ve Galatasaray takımlarımız vermiştir. İki takımımızda Türk milletinin büyüklüğünü bir kez daha dünyaya ilan etmişlerdir. Biz eminiz ki, hangi kulübümüz olsa aynı tepkiyi verir ve Türk milletinin başını öne eğdirmezdi… Galatasaray ve Fenerbahçe’yi Atatürk’e ve Türk Milleti’nin bağımsızlık ruhuna layık davrandıkları için kutluyoruz. Keşke iktidardakiler de Atatürk’e layık bir yönetim olabilselerdi…

Suudilerin Atatürk’ü yasaklamaya çalışacaklarını bu iktidar, bu spor bakanı, bu futbol federasyonu başkanı bilmiyorlar mıydı? Biliyorlarsa takımlarımızı neden Suudi Arabistan’a gönderdiler? Bilmeden gönderdilerse bu ne beceriksizliktir? Yoksa hep olduğu gibi yine mi kandırıldınız? Her iki durumda da utanması gereken futbol federasyonu başkanı, spor bakanı ve AKP hükümeti toptan istifa etmelidir.

Türk milletinin benliğinden Atatürk’ü silmeye çalışanın sonu tarihin çöplüğünde yer almaktır.

Suudi Arabistan’a ya da herhangi bir ülkeye, Türkiye’nin kurucusu olan M. Kemal Atatürk’e saygılı olmayı öğretemeyen hiçbir iktidar o koltukta oturmamalı, derhal istifa etmelidir.

Sosyalist Cumhuriyet Partisi, Atatürk’ün yolundan giderek halkçı-devletçi, ve Türkiye’nin haklarını savunan bir iktidarın kurulması için tüm yurttaşlarımızı mücadeleye davet etmektedir.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica