Siyaset

Öncü Gençlik Yaz Akademisi Başlıyor

Öncü Gençlik Yaz Akademisi Başlıyor!

Her sene düzenlenen geleneksel Vatan Partisi Öncü Gençlik Yaz Akademisi, bu sene 28 Ağustos – 3 Eylül tarihleri arasında Çanakkale’nin Geyikli ilçesinde yapılacak

Felsefeden ekonomiye, tarihten siyasete, tartışmalar, turnuvalar, söyleşiler ve forumlarda teori ve pratiğin bir arada olacağı Yaz Akademisi’nde Edirne’den Van’a, Muğla’dan Artvin’e Türkiye’nin dört bir yanından gençler Vatan Partisi Öncü Gençlik’in Yaz Akademisinde buluşacak.

2023 SEÇİMLERİNE HAZIRLIK KAMPI

Öncü Gençlik Yaz Akademisi’nde Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek başta olmak üzere Vatan Partisi’nin ve Öncü Gençlik’in liderleri eğitimler verecek. Öncü Gençlik üyeleri Yaz Akademisi’nde Türkiye’nin önündeki zorluklara ve 2023 seçimlerine birlikte hazırlanacak.

Türkiye’yi yönetmeye aday olan gençler kendilerini her alanda geliştirecek, gençliğin sorunlarını konuşacak ve Türk gençliğiyle Vatan Partisi’nin çözümlerini buluşturacak. Öncü Gençlik Yaz Akademisi aynı zamanda gençliğin 2023 seçimlerine hazırlık kampı olacak. Önümüzdeki seçimlerde oy kullanacak olan yaklaşık 7 milyon genç, bu kamplar sayesinde Vatan Partisi’nin köklü çözümleri ile buluşacak.

TÜRKİYE ÇIKMAZLARDAN VATAN PARTİSİ İLE ÇIKAR

Bir hafta boyunca kurmak istedikleri Türkiye’nin örneğini birlikte yaşayacakları Yaz Akademisi’nde, alanında uzman isimlerle yapılan eğitimlerde gençler kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklar. Türkiye’nin 40 yılını sigorta altına alan gençler, Türkiye’nin içinden geçtiği zorlukları Vatan Partisi’nin programıyla aşılacağını belirtiyor. Türkiye’nin doğusundan batısına, üniversiteli ve liseli yüzlerce gencin bir araya geleceği Yaz Akademisi’nde Türkiye’nin devrimci kültürü örnek alınacak.

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ İNŞA EDECEK GENÇLER

Türkiye’nin dört bir yanındaki gençleri kampa davet eden Öncü Gençlik Genel Sekreteri İbrahim Toraman, “Vatan Partisi’nin 50 yıllık birikimine yaslanarak, Türkiye’nin önündeki zorlukları devrimle aşmak, Türkiye’yi yönetmek ve dünyayı değiştirmek için 28 Ağustos -3 Eylül arasında Çanakkale Geyikli’de Öncü Gençlik Geleneksel Yaz Akademisi’nde buluşuyoruz. Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek başta olmak üzere partimizin önderlerinin vereceği eğitimler ve gerçekleştireceğimiz söyleşiler ile dolu dolu geçecek kampımıza Türkiye’nin geleceğini inşa etmek isteyen tüm arkadaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

TÜRKİYE’NİN AYDIN BİRİKİMİ BULUŞUYOR

Türkiye’yi yönetmeye aday yüzlerce gencin ülkemizin liderleri ve aydınlarıyla buluşacağı Öncü Gençlik Yaz Akademisi’nin eğitim programı belli oldu. Türkiye’nin aydın birikiminin konuşmacı olduğu Yaz Akademisi’nin eğitim ve söyleşileri şu şekilde:

· Vatan Partisi’nin İktidar Stratejisi – Dr. Doğu Perinçek – Vatan Partisi Genel Başkanı
· Devrimci Yaşam ve Felsefe – Özgür Bursalı – Vatan Partisi Genel Sekreteri
· Psikolojik Savaş ve Propaganda – Utku Reyhan – Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı
· Bilimsel Sosyalizm ve Bilim – Dr. Serhan Bolluk – Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı
· Kemalist Devrimin Felsefesi ve Kaynakları – Şule Perinçek – Vatan Partisi MYK Üyesi
· Vatan Partisi Tarihi – Hüseyin Karanlık – Vatan Partisi İşçi Sendika Bürosu Başkanı
· Üretim Devrimi Programı – Hakan Topkurulu – Vatan Partisi Ekonomi Siyasetleri Bürosu Başkanı
· Türk Devrimi ve Milletleşme – Doç. Dr. Atakan Hatipoğlu – Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi
· 2023 Seçimleri ve Gençlik Siyasetleri – Barış Demiralay – Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Başkanı
· Söyleşi – Ethem Sancak
· Söyleşi – Faik Işık

Kampa katılmak ve ayrıntılı bilgi almak için:
Ön Kayıt Formu: https://forms.gle/ywqZBBqCKFVF28WH9
İletişim Numarası: 0505 828 25 89

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica