Genel

Prof. Dr. Ersan Şen, Başkan Hürriyet’e o sözlerle destek verdi:

Prof. Dr. Ersan Şen, Başkan Hürriyet’e o sözlerle destek verdi:
“CUMHUR İTTİFAKI İZMİT’İ KİRALAMALARA MAHKÛM EDİYOR”

Ceza Hukukçusu Prof Dr. Ersan Şen, Habertürk kanalında yayınlanan Enine Boyuna isimli programda İzmit Belediyesinin AKP’li ve MHP’li meclis üyelerinin reddetmesiyle hizmet aracı satın alamadığını ifade ederek, “Başkan Hürriyet, kiralamaya mahkum edildiğini söylüyor” dedi

Habertürk kanalında yayınlanan Enine Boyuna isimli programda, AKP ve MHP’li meclis üyelerinin reddetmesiyle İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e hizmet aracı satın alımı için yetki verilmemesi gündeme geldi. CHP 26. Dönem Milletvekili Doç. Dr. Gülay Yedekçi, Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, Gazeteci – Yazar Mustafa Balbay, Habertürk Yazarı Nasuhi Güngör ve gazeteci Faruk Aksoy’un katıldığı programda İzmit Belediyesine hizmet aracı satın alınmasının engellenmesi dile getirildi.

“BU SON ZAMANDA ALIŞKANLIK OLDU”

Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen Haber Türk’te yayınlanan Enine Boyuna adlı programda konuyla ilgili olarak“ İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, an itibariyle İzmit halkına hizmet için makine, araç, ekipman satın alma imkanına meclis tarafından kavuşturulamadığını iddia ediyor. ‘Ben kiralamaya mahkum ediliyorum, örneklerini verdim. Daha önce satın aldığımın ne kadar karlı olduğunu ispat etmeme rağmen İzmit halkına bu finansmanı nasıl sağlayacağımı ve maliyeti ne kadar düşüreceğimi gösterdiğim halde meclisime bunu kabul ettiremiyorum’ diyor.

DESTEK MESAJLARI YAĞDI

Bunun sebebi ne; Çünkü farklı cenahlardan farklı siyasi anlayışlardan gelince bu belediyelerde son zamanlarda alışkanlık oldu. Bu durum bir çatışma, bir üslup sorununa dönüştü” ifadelerini kullandı. Bilindiği Başkan Hürriyet hizmet araçlarının satın alınmasını engelleyerek kamu zararı yaratan AKP ve MHP’li meclis üyelerinin bu tavrını şehirdeki billboardlara asmış, Hürriyet’e kısa süre içinde vatandaşlardan destek mesajları yağmıştı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica