Siyaset

Şahin Talus: “Kocaeli bu ülkenin lokomotifi”

Şahin Talus: “Kocaeli bu ülkenin lokomotifi”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Milletvekili Adayları Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve Ali Güney ile birlikte Kocaeli Ticaret Odası’nı (KOTO) ziyaret etti. Talus, “AK Parti olarak her kesime dokunmaya, yatırım yapmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi – akarhaber

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus ve Milletvekili Adayları Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve Ali Güney, Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve yönetimiyle bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus, “Şehrimiz sanayi ve üretimiyle ülkemizde adeta lokomotif görevi görüyor. Bu değerde emeği olan tüm işveren ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

19 BİN ESNAFA 1 MİLYONLUK KREDİ

Kocaeli’nin son 21 yıldaki ihracat rakamlarına bakıldığında bu süreçteki gelişimi daha net gösterdiğini belirten Talus, “Kocaeli’nin ihracat rakamları 12.2 milyar dolara yükseldi. 1.577 firmaya 390 milyon TL’lik ihracata yönelik 390 milyon TL’lik destek sağladık. Bunlar üreticiler için ciddi kolaylıklar sağladı. 19 bin 302 esnaf ve sanatkarımıza da 1 Milyon TL faiz İndirimli kredi kullandırımı sağladık.

ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Türkiye Yüzyılı olarak çıktığımız yeni yolda da önümüzdeki 5 yıl için yıllık ortalama yüzde 5,5’lik bir büyüme oranını hedefliyoruz. Bu büyüme oranı ile 5 yılda, 6 milyon yeni iş imkanının ortaya çıkması planlanıyor. Daha çok çalışarak ülkemizi Türkiye Yüzyılı hedefleriyle buluşturacağız. Her alanda, her kesime dokunmaya, yatırım yapmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica