Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğuna Karadeniz Ereğli’den teşekkür

Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğuna Karadeniz Ereğli’den teşekkür

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 22. Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali’ne katkı sunan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine teşekkür etti

İzmit Belediyesi Kent Orkestrası ve Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğu, Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen 22. Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali’nde İzmit’i temsil etti. Sergiledikleri performansla büyük beğeni toplayan her iki ekip de alkışları toplarken Ereğli sokaklarında İzmit rüzgârı estirdiler.

“SON DERECE MUTLU OLDUK”

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İzmit Belediyesi Kent Orkestrası’nın konserinin ardından sahneye çıkarak, “Ben öncelikle İzmit Belediyesine, çok değerli dostum değerli başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne ve Kent Orkestrası ekibine teşekkür etmek istiyorum. Ereğli’ye geldiniz, şeref verdiniz. Son derece mutlu olduk” ifadelerini kullandı.

BİR TEŞEKKÜR DE SOSYAL MEDYADAN

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ayrıca sosyal medya hesabından İzmit Kent Orkestrası konser videolarını da paylaşarak bir kez daha teşekkür etti. Başkan Posbıyık paylaşımında şu ifadeleri kullandı: Festival günlerinin vazgeçilmez müziği Kaptaş ile Tarkan’ın Geçcek şarkısını İzmit Belediyesi Kent Orkestrası ve Bandosu eşliğinde bu kez Amfi tiyatroda hep birlikte söyledik. Teşekkürler Fatma Kaplan Hürriyet.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica