Siyaset

SCP: “Felaketlerin Sorumlusu AKP iktidarıdır”

SCP: “Felaketlerin Sorumlusu AKP iktidarıdır”

Ülkemizde yaşanan Maden Faciası ve Atatürk’e hakaret eden soysuzlar hakkında Sosyalist Cumhuriyet Partisi Kocaeli İl Başkanı Gökhan Onater açıklamada bulundu- akarhaber

Erzincan’da işçilerimiz neden toprak altında kaldı?
Siyanürlü altın çıkartan yabancı şirkete izin verildiği için.
Bunun sorumlusu ve hesap vermesi gereken kimdir? AKP iktidarıdır.

Tüm madenler ve stratejik sektörler kamulaştırılmalı, çevre felaketine yol açan siyanürlü altın arama yasaklanmalıdır.

Atatürk’e hakaret eden soysuzlar neden kudurdu?

Sarıklı amirallere göz yumulduğu, Atatürk’ü savunan teğmenlerin ordudan atıldığı, şerefli komutanlarımızın Fetö kumpasıyla içeri atılarak tutsak edildiği, Atatürk’ün kurduğu Diyanetin Atatürk’ten rahatsız olduğu, Adliyelerde şeriatçı kalkışma yapanlara devrim kanunlarıyla cevap verilmesi gerekirken sırtlarının sıvazlandığı, şeriatın dini inanç zannedildiği, şeriata karşı olduğu için avukat Feyza Altun’un gözaltına alınması gibi davranışlar Atatürk’e hakaret eden soysuzların iyice kudurmasına yol açmıştır.

Bunun sorumlusu ve hesap vermesi gereken kimdir? AKP iktidarıdır

Atatürk düşmanlığı rehabilite edilmesi gereken bir hastalık olarak kabul edilmelidir. Atatürk’e hakaret eden, düşmanlık yapan hiç kimse Türk Ordusu’nda ve kamu kurumlarında barındırılmamalıdır.

Atatürk’e hakaret eden kişilerin adalet önünde hesap vermeleri için Cumhuriyet savcılarımızı göreve davet ediyoruz.

Değerli halkımızı uyarıyoruz: Atatürk düşmanlarının paylaşımlarının altına hakaret, tehdit vb. yazmayınız. Haklıyken haksız duruma düşmeyiniz. Bu provokatörler size dava açarak paralarınızı almaya çalışan dolandırıcılardır aynı zamanda…

Milyonlarca sığınmacıyı ülkemize doldurarak her türlü terörist yapının Türkiye’de üstlenmesine neden olan, başta çocuklarımızın ve kadınlarımızın olmak üzere can güvenliğini tehlikeye atan da AKP iktidarı değil midir? Bunun hesabı sorulmayacak mıdır? Sığınmacılar çok geç olmadan kendi ülkelerine gönderilmelidir.

Neden Yoksullaştık?

İşçi ücretlerinin de, emekli maaşlarının da belirlenmesi Tüik tarafından açıklanan verilere bağlı olduğu için ve açıklanan enflasyon verilerinin siyasi etkiyle yarı yarıya indirilmesi nedeniyle Türk halkı yoksullaştırılmıştır… Tüik’in kendisi hissedilen enflasyonun iki kat olduğunu söylüyorsa hiç kimse başka türlü yorumlayamaz. Buna Merkez bankası başkanlarını çok kısa sürelerle değiştirerek döviz kurunun baskılanmasını da eklediğimizde, Merkez bankası başkanının seçimden sonra gelecek büyük zamları haber vermesini göz önüne aldığımızda, neden yoksullaştığınızı, bunun sorumlusunun ve hesap vermesi gerekenin AKP iktidarı olduğunu anlamak gerekmez mi değerli yurttaşlar? Toplumun ruh sağlığının bozulduğunu anlamak için uzman olmaya gerek yok… Türkiye’nin gıda enflasyonunda dünyada en sonda yer alan Zimbabwe ile Venezuela arasında yer alması utanç verici değil mi? Tüik güvenilir bir kurum olacaksa enflasyon sepetini derhal açıklamak zorundadır.

Sosyalist Cumhuriyet Partisi iktidarında Türkiye, büyük bir sosyal güvenlik ülkesi olacak, hiç kimse yarınından endişe etmeyecektir. Bu, milletimize Türk devrimcilerinin sözüdür.

Doğayla uyumlu , üreten, yöneten, sağlıklı insanların huzurla yaşayacağı bir Türkiye için yapılması gereken ilk iş: Yerel Seçimlerde AKP’yi sandığa gömmektir.

Gericiye-Bölücüye-Rantçıya Oy Yok…

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica