Genel

Selçuk Çelebi, Hibya Ajansın Kocaeli Temsilcisi

Selçuk Çelebi, Hibya Ajansın Kocaeli Temsilcisi

Kocaeli İzmit’te uzun yıllardır gazetecilik yapan kocaelihaberdünyası.com‘un sahibi Selçuk Çelebi Hibya Haber Ajansın Kocaeli Temsilcisi oldu

Kentimizin tanınmış gazetecilerinden Selçuk Çelebi’nin kendine ait kocaelihaberdünyası.com internet gazetesi özgün haber yapan siteler arasında yer alıyor. Yerel haberlere yoğunlaşan, kentin her noktasına ulaşarak haber yapmaya üşenmeyen Çelebi, geniş bir çevre tarafından tanınıyor.

Selçuk Çelebi, 6 kıtada yaygın bir ağa sahip olan uluslararası haber ağı Hibya Ajanstan gelen teklifi değerlendirerek kendisine sunulan görevi kabul ederek ajansın Kocaeli Temsilcisi oldu. Bizde akarhaber ailesi olarak hayırlı olması temennisiyle başarılar diliyoruz.

Çelebi’nin görevi kabul etmesinin ardından ajans merkezi görevlendirme belgesini Kocaeli Valiliğine iletti.

Selçuk Çelebi’nin görevlendirilmesini Hibya Ajans; “Kocaeli Valiliğine, Ajansımız bünyesinde Kocaeli İlinde ve çevre ilçelerinde ajans faaliyetlerimizi yürütmek ve bölge iletişimini sağlamak hususunda Selçuk Çelebi ajansımızın Kocaeli Temsilcisi olarak belirlenmiş ve göreve başlamıştır.

İlgili yerel yönetim merciilerinin ve kolluk birimlerinin bilgisine arz ederiz” Mehmet Türker Akanlar (Hibya Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı) imzalı, 14.10.2022 tarihli yazılı evrakıyla bildirmiştir.

Görevlendirme Yazısı Belgesi
Görevlendirme Yazısı Belgesi
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica