Siyaset

Seyit Torun, “Belediyelerimiz olağanüstü işler yapıyor”

Seyit Torun, “Belediyelerimiz olağanüstü işler yapıyor”

İzmit Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM A.Ş arasında geliştirilen işbirliği ile yeni bir şehir yaşam kartı olacak Çınar Kart’ın lansman programında konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Belediyelerimiz her şeye rağmen olağanüstü işler yapıyor” dedi – akarhaber

İzmit Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM A.Ş arasında yapılan işbirliği ile ‘İki Şehir Tek Kart’ sloganıyla oluşturulan, her iki şehirde kullanılabilecek, toplu ulaşımdan alışverişe kadar hem vatandaşa hem de esnafa fayda sağlayacak olan ‘Çınar Kart’ projesinin lansmanı CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla yapıldı.

GENİŞ KATILIM

İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesinde gerçekleştirilen programa ev sahibi İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, BELBİM A.Ş. Genel Müdürü Sayın Nihat Narin, CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk, Demokrat Parti İzmit İlçe Başkanı Nuray Macit, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Kaan Dilmen, Kocaeli Tokatlılar Dernek Başkanı Turan Şahin, Genel İş Sendikası İl Temsilcisi Vedat Küçük, CHP Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, CHP Eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, KYÖD Başkanı Uğur Saral, İBB ve BELBİM’İN yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

“FATMA BAŞKAN ÇOK ŞANSLI”

Programda konuşan lansmanı CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Böyle güzel bir birlikteliğe tanık olmaktan çok mutluyum. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun başarı dileklerini ve selamlarını iletiyorum. Gerçekten belediyelerimiz her şeye rağmen olağanüstü işler yapıyor1. Önemli birliktelikler ortaya koyuyorlar. Bugün bir örneği yaşanıyor. Fatma Başkan çok şanslı. İstanbul’a yakın olmanın avantajını görüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi belki engellemeye çalışıyor ama İstanbul Büyükşehir Belediyesi yanı başında. Ne zaman talep etse imdadına yetişiyor.

“KENDİSİNİ KUTLUYORUM”

Fatma Başkanın göreve ilk başladığı günü hatırlıyorum. Yerel seçimlerden sonra endişeleri vardı. Biriken problemler, belediyeyi aldığında anlatılan sorunlardan çok fazlası olduğundan dolayı. Kendisine 6 ay sonra bunların hepsi geçecek, sen daha güzel işler yaptığında şevkin artacak demiştim. Bugün o yüzündeki gülümsemeden bunu anlıyor ve kendisini kutluyorum.

“HER İKİ BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Çınar Kart ile birlikte İstanbul İzmit’e gelmiş olurken İzmit’te İstanbul’a gitmiş oldu. Bu iki kart sayesinde hem Kocaelili hemşerilerimiz hem de İstanbullu hemşerilerimiz kartın avantajlarından yararlanacaklar. Hem de teknolojinin avantajlarından yararlanacaklar. Artık zamanımız çok değerli. Teknoloji bize yeni fırsatlar sunuyor. Bunları değerlendirmek lazım. Sanayi devrimini kaçırdık diye hep deriz. Şimdi bir dijital devrimin içindeyiz. Bunların gereklerini hep birlikte yerine getirmeliyiz. Bunu da sağladıkları için her iki belediye başkanıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica