Genel

Sıla’dan 15 Temmuz mesajı

Sıla’dan 15 Temmuz mesajı. Geçen yıl darbe girişimini kınamasına rağmen Yenikapı mitingine ‘şov’ dediği gerekçesiyle konserleri iptal edilen şarkıcı Sıla Gençoğlu‘ndan 15 Temmuz mesajı: Demokrasi ve ikiyüzelli insanımızın katili darbe ve darbecilere lanet olsun! Sıla’dan 15 Temmuz mesajı.

Sıla’dan 15 Temmuz mesajı

Askeri darbe girişimini kınamasına rağmen Yenikapı mitinginde sahne almadığı için geçen sene hedef tahtasına oturtulan şarkıcı Sıla Gençoğlu, 15 Temmuz’un birinci yıldönümünde Instagram hesabından bir mesaj yayınladı.

Sıla Gençoğlu, darbeye karşı olduğunu yineleyerek şu mesajı yazdı: “Demokrasi ve ikiyüzelli insanımızın katili darbe ve darbecilere lanet olsun! Hafızalarımızdan silinmeyen o karanlık geceyi bir daha yaşamamak dileğiyle. #şehitlerimizirahmetleanıyoruz”

Geçen yıl ne olmuştu?

Sıla Gençoğlu geçen yılki darbe girişiminin ardından düzenlenen Yenikapı mitingine katılıp katılmayacağına ilişkin soruya “Hayır katılmayacağım. Kesinlikle darbe karşıtıyım ama böyle bir şovun içinde bulunmayı tercih etmiyorum” yanıtını verince konserleri peş peşe iptal edilmişti.

Sıla’nın İnstagram mesajından haberimiz…

silagencogluDemokrasi ve ikiyüzelli insanımızın katili darbe ve darbecilere lanet olsun! Hafızalarımızdan silinmeyen o karanlık geceyi bir daha yaşamamak dileğiyle. #şehitlerimizirahmetleanıyoruz

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica