Genel

Sorunlarımızın çözümü CHP de diyen Muhtarlarla iftar yemeği

Sorunlarımızın çözümü CHP de diyen Muhtarlarla iftar yemeği Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit İlçe Örgütü Teona Otel’de düzenlediği iftar yemeği ile İzmit’te görev yapan muhtarları buluşturdu. Sorunlarımızın çözümü CHP de diyen Muhtarlarla iftar yemeği detaylar haberimizde…

Sorunlarımızın çözümü CHP de diyen Muhtarlarla iftar yemeği

CHP İzmit İlçe Örgütü’nün düzenlediği iftar yemeğinde bir araya gelen muhtarlar sorunlarına çözüm üreten tek partinin CHP olduğunu ifade etti

İftar duasını dernek başkanı okudu…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit İlçe Örgütü Teona Otelde düzenlediği iftar yemeği ile İzmit’te görev yapan muhtarları buluşturdu. Programa CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Başkan Yardımcısı Özgür Harun Yıldızlı, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlar katıldı. Hep birlikte açılan orucun ardından iftar duasını okutan isim Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı oldu.

“Sizler bizim için çok değerlisiniz”

Programda muhtarlara hitap eden CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Muhtarlarımız bulundukları bölgelerde devletin başparmağıdır. Devlet ile vatandaşın köprüsüdür. Yaşadığınız sıkıntıları biliyoruz ve bunları düzeltmek için partimiz seçim bildirgesinde birçok çalışmaya yer verdi. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Sizi ağırlamaktan onur duyduk ve bu organizasyonu düzenleyen İzmit İlçe Örgütümüze çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Ben CHP’nin çalışmalarına güveniyorum”

Sarıbay’ın ardından söz alan Mehmet Ali Paşa Mahallesi Muhtarı Yaşar Doğan, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan hepimiz davetiye aldık. Kendisine daha önce yaşadığımız sıkıntıları iletmiştim ve seçim bildirgenizde bu sorunlara getirilen çözümleri görmek beni çok mutlu etti. Birçok adaletsizliğe maruz kalıyoruz. Nüfusu bir olmayan mahallelere aynı ödenek veriliyor. Muhtarlık seçim pusulalarının fotoğraflı olması gerekiyor ancak hala gereği yapılmadı. Ben CHP’nin çalışmalarına güveniyorum” dedi.

“Şu anki iktidar tüm yetkilerimizi elimizden aldı”

Yenimahalle Mahallesi Muhtarı Tuncay Aşkın ise, “Kemal Kılıçdaroğlu sadece çalışma yapmadı, muhtarlar için anayasada yapacağı düzenlemeyi de açıkladı. Bizleri savunacak olan ve bu konuda çalışma yapan tek siyasi parti şu an CHP. Şu anki iktidar tüm yetkilerimizi elimizden aldı, muhtar maaşlarına zam yaptı. Birlik ve bütünlüğümüzü sağlamadan haklarımızı savunamayız. Herkes gözünü açsın” açıklamasında bulundu.

Muhtarlarla iftar yemeğinde CHP adayları yerlerini aldılar

“Hakkı, hukuku, adaleti korumak için yola çıktık”

Programda son olarak konuşan CHP Kocaeli Milletvekili adayı Yeşim Akpınar ise, “Değerli muhtarlarımız ile bir arada olmaktan çok mutluyuz. Yaşadığınız sıkıntıları anlattınız. Benim o olacak bu olacak diye bir şeyleri anlatmama gerek yok. Her şey seçim bildirgemizde yazıyor. 81 ili 80 milyon insanıyla kucaklayacak Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığında, CHP’nin iktidarında Türkiye’de herkesin yüzü gülecek. Hakkı, hukuku, adaleti korumak için yola çıktık. Bize güvenin, bizler size güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica