Siyaset

Sosyal yardımları iki katına çıkaracağız

Sosyal yardımları iki katına çıkaracağız Kaman; “gönül isteri kimse yardıma muhtaç olmasın herkes müreffeh bir hayat sürsün ancak bu bazen mümkün olmuyor ve işte biz burada devreye gireceğiz ve gerçek yardıma muhtaçlara yardımı iki katına çıkaracağız dedi. detaylar haberimizde…

Sosyal yardımları iki katına çıkaracağız

Serdar Kaman…

CHP ve İyi Partiden oluşan Millet İttifakı Gebze gençlik kollarının düzenlediği kahvaltılı programa katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Serdar Kaman yaptığı konuşmada; “gönül isteri kimse yardıma muhtaç olmasın herkes müreffeh bir hayat sürsün ancak bu bazen mümkün olmuyor ve işte biz burada devreye gireceğiz ve gerçek yardıma muhtaçlara yardımı iki katına çıkaracağız” dedi.

Tahsin Tarhan…

Kahvaltıda daha sonra konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan; “başkan adaylarıyla değil sadece bir kişiyle yarışıyoruz. Her yerde onun fotoğrafı var ve adayların hepsi onun gölgesinde seçime giriyor. Ve bu demek oluyor ki, hizmet noktasında hiçbir gelişme olmayacak ve bu halk yine sıkıntı çekecek” dedi.

Recep Dursun…

Son olarak konuşan Millet İttifakı Gebze Belediye Başkan adayı Av. Recep Dursun‘da; “ranta dayalı zaten olmayan bir hizmet değil ranttan uzak şeffaf halkçı bir hizmet anlayışıyla hedefimiz insanca yaşamaktır ve bunun için adayız” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica