Siyaset

Soyluçiçek: “4 Milli Bayramın 3’üne katılmadınız”

Soyluçiçek; "Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimize saygı göstermek bu kadar zor olmamalıydı"

Soyluçiçek: “4 Milli Bayramın 3’üne katılmadınız” … Daha önce Milli değerlerimizi aşağılayan ATATÜRK düşmanı Yavuz Bahadıroğlu’nu kitap fuarına davet edip, kendisine neden plaket taktim ettiniz? detaylar haberimizde…

Soyluçiçek: “4 Milli Bayramın 3’üne katılmadınız”

Milli bayramlarda Bünyamin Çiftçi’den katılmama İstikrarı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, 30 Ağustos Zafer Bayramının 98’ncı yıldönümünü ve son yıllarda milli bayramlara takınan siyasi tavrı kutlamaları değerlendirdi.

Soyluçiçek yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Milli bayramlarımız, ulusça kutladığımız düşüncemiz dünya görüşümüz ne olursa olsun birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bizlere milli kimlik, millet özelliği kazandıran duyguların başında gelir. Siyasi bir niteliği olmayan olmaması gereken günlerdir.

Şunu bilelim ki milli kimliği bulunmayan milletler başka milletlerin kültür emperyalizmi, kültür yozlaşmasıyla değerlerinden uzaklaştırılarak sömürülmeye açık hale gelmektedir.

Son yıllarda ülkemiz üzerine oynanan oyunlar ülkemizi açık tehtid etmektedir. Akdeniz’de ülkemize karşı yapılanlar Yunanistan’ın mais adası ve diğer adalarda silahlanması ülkemize karşı aldığı pozisyon ortadadır.

Milli birliğe ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğu şu günlerde 30 Ağustos Zafer Bayramının kutlanmasına pandemi bahanesiyle katılmamak, tarihi dönüm noktalarından olan böylesine özel bir günde bir dakikalık saygı duruşunda bulunmak ve çelenk koyup Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimize saygı göstermek bu kadar zor olmamalıydı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin Milli bayramlarda istikrarı devam ediyor.

Sayın Çiftçi; Ülkemizin kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün, Türk halkına armağan ettiği yılda 4 milli bayram var. 3 bayrama mazeret bildirerek katılmadınız.

19 Mayısta sormuştum şimdi tekrar soruyorum.

Milli Bayramlara karşı bir gareziniz mi var? Neden milli bayramlara katılmıyor ve gereken ilgiyi göstermiyorsunuz?

Daha önce Milli değerlerimizi aşağılayan ATATÜRK düşmanı Yavuz Bahadıroğlu’nu kitap fuarına davet edip, kendisine neden plaket taktim ettiniz?

Umarım 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında bu istikrarınızı sürdürmezsiniz..!

Sayın Bünyamin Çiftçi’ye bir teklifim var…
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi törenine Çayırova Belediye Başkanı tüm Siyasi Parti İlçe Başkanları Türkiye’ye örnek olması için beraber katılalım.

Aksi halde ATATÜRK ve Cumhuriyet değerlerine kin beslediğinizi düşünmekten kendimizi alıkoyamayacağız.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica