Genel

Sözcü gazetesinin FETÖ ile ilişkisinin olmadığı kanıtlanmıştır

Sözcü gazetesinin FETÖ ile ilişkisinin olmadığı kanıtlanmıştır Uğur Dündar’ın yönettiği Halk Arenası programı, Adana’nın Çukurova İlçesi’ne konuk oldu. Binlerce vatandaşın da misafir olduğu programa CHP Milletvekili Haluk Pekşen, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş ve gazeteci-yazar İsmail Saymaz katıldı. Sözcü gazetesinin FETÖ ile ilişkisinin olmadığı kanıtlanmıştır detaylar haberimizde…

Sözcü gazetesinin FETÖ ile ilişkisinin olmadığı kanıtlanmıştır

Halk TV’de ekranlara gelen ve izlenme rekorları kıran duayen gazeteci Uğur Dündar’ın yönettiği Halk Arenası programı, Adana’nın Çukurova İlçesi’ne konuk oldu. Binlerce vatandaşın da misafir olduğu programa CHP Milletvekili Haluk Pekşen, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş ve gazeteci-yazar İsmail Saymaz katıldı. CHP’li Yarkadaş yaptığı konuşmada SÖZCÜ‘ye yönelik 19 Mayıs günü başlatılan algı operasyonunda soruşturma sonunda iddianamesi hazırlanan Sözcü Gazetesi ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

“Sözcü Gazetesi’ne vergi cezası kesen kişi FETÖ’den içerde”

Duayen gazeteci Uğur Dündar’ın sunduğu Halk Arenası gündeme bomba gibi düşecek konularla hız kesmeden devam ediyor. Sözcü Gazatesi hakkında hazırlanan iddianamenin ele alındığı programda CHP’li vekil Yarkadaş, “Sözcü Gazetesi’ne vergi cezası kesen kişinin FETÖ’den dolayı şu anda hapiste olduğunu biliyorlar mı?” diye sordu.

“O müfettiş FETÖ’den içeride”

Yarkadaş sözlerine şöyle devam etti: “Tüm hayatını Atatürkçülüğe, Kemalizme, bu ülkenin bağımsızlığına adayan gazetecilere FETÖ’cülük gibi alçak bir yakıştırmayı yapmak, ancak ve ancak insanın içinin sızlamasına neden olur. Bakın elimde bir sözcü gazetesi var, bu gazete her gün hepimizin evine giren Atatürkçü bir gazete, tüm yazarları özenle seçilmiş, Atatürkçülükten milim dahi ödün vermeyen ve ülkemizin bağımsızlığı için tarikatlara cemaatlere savaş açmış bir gazete. Sözcü gazetesine FETÖ’cü diyenler bu gazeteye vergi cezası kesen müfettişin nerede olduğunu bilir mi? SÖZCÜ gazetesine 10 Milyon lira vergi cezası kesen müfettiş FETÖ’den içeride.

“O savcılar görevden uzaklaştırıldı”

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı 15 Temmuz darbe girişimin ardından bir iddianame hazırladı, 73 sanıklı FETÖ ana davası iddianamesi. Bu iddianame savcılar tarafından yazılmıştır. O iddianameyi yazan kişiler FETÖ’nün siyasi ayağını işaret ettikleri için görevden alındılar ve uzaklaştırıldılar.

“SÖZCÜ gazetesiyle ilgili ihbarlar değerlendirilmiş ve FETÖ ile ilişkisinin olmadığı kanıtlanmıştır”

O iddianamede yer aldığına göre, SÖZCÜ gazetesine kumpas kurmak için sahte hesaplardan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na SÖZCÜ FETÖ’cüdür diye ihbarlar yapılıyor. Bunun üzerine FETÖ iddianamesini yazan savcılar bir araştırma yapıyorlar ve şunu yazıyorlar: ‘SÖZCÜ gazetesiyle ilgili ihbarlar değerlendirilmiş ve FETÖ ile ilişkisinin olmadığı kanıtlanmıştır.’ Bu belge İstanbul’daki bir savcı tarafından görmezden geliniyor.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica