Genel

Survivor Anıl Berk Baki için merak ettikleriniz

Survivor Anıl Berk Baki için merak ettikleriniz Survivor’da geçen akşam eleme heyecanı yaşandı. Eleme adayları arasında Anıl Berk Baki, Yağmur Banda ve Ramazan Kalyoncu yer alıyordu. Bu üç isimden birisi yarışmaya veda etti. Survivor Anıl Berk Baki için merak ettikleriniz detaylar haberimizde…

Survivor Anıl Berk Baki için merak ettikleriniz

Survivor‘ın 33. bölümü Acun Ilıcalı’nın sunumyla ekranlara geliyor. Pazar günü yapılan dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kaybetti ve 3 ismin adı verildi.

Ada konseyinde en çok ismi yazılan isim Anıl Berk Baki oldu. Dokunulmazlık sembolünü kazanan Cumali, Ramazan Kalyoncu’nun ismini verdi. Haftanın en iyi performansını sergileyen Birsen ise gitmesi için Yağmur Banda’yı söyledi. Böylelikle Anıl Berk Baki, Yağmur Banda ve Ramazan Kalyoncu arasında SMS oylaması yapıldı ve içlerinden Ramazan Kalyoncu yarışmaya veda etti.

Anıl Berk Baki kimdir?

Anıl Berk Baki, 1991 yılında İstanbul’da doğdu. Lise eğitimini Galatasaray Lisesi’nde tamamladı. Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim Bölümü’nü bitirdi. Hobi olarak uğraştığı Yelek sporunu ilerleyen zamanlarda profesyonel olarak yapmaya başlayan Baki, kendisini bu alanda iyice geliştirerek Milli sporculuğa kadar yükseldi., Yelken sporu haricinde CrossFit eğitmenliği de yapan Baki, Survivor 2018 All Starlar-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler kadrosunda yer alan isimlerden birisi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica