Siyaset

Talus: “Tüm Değerlerimizle Biriz Beraberiz”

Talus: “Tüm Değerlerimizle Biriz Beraberiz”

Marmara Mardinliler Derneği ve Kocaeli Van Çıldıran Çevre Köyleri Derneği’ne ziyarette konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, “Tüm kültürel değerlerimizle biriz, beraberiz, birlikte Türkiye’yiz” dedi – akarhaber

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın önce Marmara Mardinliler Derneği’ne ardından da Kocaeli Van Çıldıran Çevre Köyleri Derneği’ne konuk oldu. Ziyaretlerde ayrıca Milletvekili adayları Veysel Tipioğlu ve İbrahim Efe, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de yer aldı.

BİRLİKTELİĞİMİZ HEP SÜRSÜN

İlk olarak Marmara Mardinliler Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret eden AK Partili heyet, dernek yöneticileri ve üyelerle buluştu. Oldukça sıcak karşılanan heyet adına konuşan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, “Tarihin, kültürün, medeniyetlerin şehri Mardin’in zenginliklerini ilimizde yaşatan Mardinli hemşehrilerimiz ile bir arada olmak bizleri de mutlu etti. Birlikteliğimiz daim olsun” dedi.

TÜRKİYE’NİN KAZANIMLARI KONUŞULDU

Heyet daha sonra Kocaeli Van Çıldıran Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette AK Parti döneminde Kocaeli’nde ve Türkiye’de yapılan hizmetler ve Türkiye Yüzyılı ile birlikte elde edilecek kazanımlar konuşuldu. İki ziyaret sonrasında da hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica