Genel

Tapulu Mülklerimize Çöken İhlası Siz mi Koruyorsunuz?

Tapulu Mülklerimize Çöken İhlası Siz mi Koruyorsunuz?

İhlas Kaplıca Evleri Sitesi Yöneticisi Bahri Odabaş, Cumhurbaşkanına çağrıda bulunarak, “ya görevinizi yapın veya istifa edin!” dedi- akarhaber

Sayın Cumhurbaşkanım, Yaklaşık 25 yıldan beri, Sakarya Akyazı Kuzuluk’ta bulunan, İhlas Kaplıca Evlerinde 32500 devre mülk sahibi aileler olarak, yasa gereği her yıl yapılması gereken Genel Kurula katılmak, İhlas yönetiminin her yıl topladığı, yaklaşık 140 Milyon Liranın hesabını almak, site yönetimini kendimiz seçmek istiyoruz.

Ancak, İhlas, hesap vermemek, site yönetimini kaybetmemek için, site özel güvenlik ve mafya kullanarak bizi darp, taciz, tehdit vs. İle toplantı salonun önünden uzaklaştırmaya çalışıyor. 3-5 çalışanın imzasıyla seçimi yapılmış ve kendini de ibra edilmiş gösteriyor.

Bu yıl 6 Ocak Cumartesi günü yapılması gereken Kat Malikleri Genel Kuruluna katılabilmek için bir ay öncesinden Sakarya Valiliği, Akyazı Kaymakamlığı, Akyazı Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçelerimizi verip seçme ve seçilme haklarımızı kullanmamızı talep etmemize rağmen, ekteki belge ve fotoğraflarda görüldüğü şekilde, hem site güvenliği ve hem de jandarma tapulu mülkümüz olan sitemize girmemize engel oldu. Dışarıda yolda yaptığımız genel kurulda seçilen site yönetiminin yönetim binasına girip göreve başlamasına engel oldular.

Şimdi bize sadece yargı yolu kaldı, orada da siyasi baskıların olacağından endişeliyiz.

1950’lerde yapılan seçimde seçilen yönetime iktidar verildi. Fakat ileri demokrasi dediğiniz sizin döneminizde sitemize çöken soyguncu ihlas mafyasından sitemizin yönetimini teslim alamıyoruz.

Cumhurbaşkanımız olarak ya görevinizi yapmanızı veya istifa etmenizi bekliyoruz.
İletişim: 0532 3073899

Belge - SAKARYA VALİLİĞİ
Belge – SAKARYA VALİLİĞİ
Belge -AKYAZI KAYMAKAMLIĞI
Belge -AKYAZI KAYMAKAMLIĞI
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica