Genel

Temiz su için Sondaj yapan işçiler hayatlarını kaybetti

Temiz su için Sondaj yapan işçiler hayatlarını kaybetti Bursa‘da sondaj çalışmaları için döşenen borulara girdikten sonra gazdan etkilenen 18 yaşındaki Yasin Balandi ve akrabası Atilla Balandi hayatını kaybetti. 4 işçinin ise durumu ağır. detaylar haberimizde…

Temiz su için Sondaj yapan işçiler hayatlarını kaybetti

Bursa‘da yatay sondaj çalışmaları için kullanılan borulara giren ve yeraltından çıkan gazdan etkilenen 6 işçiden Yasin Balandi (18) hastanede, akrabası Atilla Balandi (25) ise olay yerinde hayatını kaybetti. 4 işçinin tedavisi ise sürüyor.

 Temiz su için sondaj yapıyorlardı…

Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi‘nde temiz su için yatay sondaj çalışmaları sırasında özel şirkete bağlı çalışan bir işçi girdiği borudan çıkmayınca diğer işçiler de yardım etmek için boruya girdi.

Gaz dan 6 işçi zehirlendi…

Boruda olan, yeraltından gelen ve türü bilinmeyen gaz nedeniyle 6 işçi zehirlendi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, ambulans, AFAD ve NAK ekipleri sevk edildi.

Atilla Balandi olay yerinde can verdi…

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi‘ne kaldırılan 5 işçiden durumu ağır olan Yasin Balandi hastanede, yaklaşık 2 saat borunun içerisinde kalan Atilla Balandi ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Muhammet Efe, Mehmet Aydın, İbrahim Orçan ve Musa Balandi‘nin tedavisi ise sürüyor.

Çorum da, asansör boşluğuna düşen işçiler hayatını kaybettiler

Çorum’da yapımı devam eden İŞ-KUR binasında asansör boşluğundan düşen 2 işçi hayatını kaybetti. Olay Çorum merkez Fevzi Çakmak caddesinde İnşaat halindeki yeni İŞ-KUR binasında gerçekleşti. İnşaatta çalışan diğer işçilerin durumu fark etmesi üzerine olay yerine itfaiye, ambulans sevk edildi. Yapılan incelemede asansör boşluğuna düşen Emrullah Ersoy ve Ökkeş Sürmeli‘nin hayatını kaybettiği tespit edildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica