Genel

Testere 9 filmini Twisted Pictures ve Lionsgate çekmeyi planlıyor

Testere 9 filmini Twisted Pictures ve Lionsgate çekmeyi planlıyor Twisted Pictures ve Lionsgate’in yeniden bir araya geldiği, yeni bir senaryo üzerinde çalıştıkları ve görüşmelerin sürdüğü belirtiliyor. Jigsaw’a imza atan yönetmen Michael ve Peter Spierig yerine başka isimlerle çalışılması planlanıyor. Testere 9 filmini Twisted Pictures ve Lionsgate çekmeyi planlıyor detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Testere 9 filmini Twisted Pictures ve Lionsgate çekmeyi planlıyor

Sekizinci Testere (Saw) en yüksek gişe yapan film oldu

Twisted Pictures, sekizinci Testere (Saw) filminin gişedeki başarısının ardından şu sıralarda dokuzuncu filmi planlıyor.

10 milyon dolar bütçeli Jigsaw’ın (2017)

Tüm zamanların en başarılı korku serilerinden Testere (Saw) sinemalara geri dönebilir. 10 milyon dolar bütçeli Jigsaw’ın (2017) gişede en fazla 40 milyon dolar getirmesi beklenirken 100 milyon dolar hasılat elde etmesi yapımcıların iştahını kabarttı.

Yeni bir senaryo üzerinde çalışıyorlar

Twisted Pictures ve Lionsgate’in yeniden bir araya geldiği, yeni bir senaryo üzerinde çalıştıkları ve görüşmelerin sürdüğü belirtiliyor. Jigsaw’a imza atan yönetmen Michael ve Peter Spierig yerine başka isimlerle çalışılması planlanıyor.

İlk 6 filmde Amanda Young yer almıştı

Seriye yeni bir yön çizilmesinin düşünüldüğü, bununla birlikte ilk 6 filmde boy gösteren Amanda Young (Shawnee Smith) karakterinin geri dönebileceği konuşuluyor.

Çok düşük bütçelerle çekilen ilk 8 film, toplamda 1 milyar dolara yakın gişe hasılatı elde etti

Usta işi tuzaklarının her birini genelde kurbanlarının günahlarına göre kuran John Kramer (Jigsaw)’ın hikayesinin anlatıldığı ve çok düşük bütçelerle çekilen ilk 8 film, toplamda 1 milyar dolara yakın gişe hasılatı elde ederek olağanüstü bir başarıya imza atmıştı.

Testere 8’in özeti

Michael ve Peter Spierig’in yönettiği ve Josh Stolberg ve Pete Goldfinger’ın yazdığı filmin başrolünde bu rol ile tanınan Tobin Bell yer alıyor. Saw: Legacy, serinin sekizinci filmdir.

7 senelik bir aranın ardından…

Sinema tarihinin en uzun soluklu Cadılar Bayramı eğlencesi olma konusunda emin adımlarla ilerleyen Testere serisi, yaklaşık 7 senelik bir aranın ardından, adeta yeni albümü merakla beklenen bir rock grubu gibi sevenlerine geri döndü! Peki beyazperdede sekizinci hikayesini deviren serinin kondisyonundan ne haber dersiniz?

Kariyerinin başındayken kısa yoldan devler ligine yükseliş

James Wan’ı daha kariyerinin başındayken, korku-gerilim arenasının en iddialı ve maharetli isimlerinden biri haline getirerek, kestirme yoldan devler ligine taşıyan; onu tür sinemasının süperstarlarından biri haline getiren ilk Testere filminin üzerinden dile kolay tam 13 koca sene geçmiş!.. Sessiz ve derinden bir şekilde gişeyi ufak ufak sallayan, Fincher’ın polisiye-gerilim başyapıtı Se7en’ının; milenyumdaki en güçlü muadillerinden biri olarak gösterilen bir yapımın, zaman içerisinde istismar sinemasının en popüler örneklerinden biri olacağını pek çoğumuz düşün…

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica