Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

TGB 2024 “Yeni Yüzyıla Şiirler” Takvimi Çıktı!

TGB 2024 “Yeni Yüzyıla Şiirler” Takvimi Çıktı!

Türk Devrimi’nin önemli şairlerinden, teorisyenlerinden, devlet yöneticilerinden, sanatçılarından ve yazarlarından seçilen 12 farklı şiirin yer aldığı TGB 2024 takvimi çıktı- akarhaber

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) 2024 yılı “Yeni Yüzyıla Şiirler” takvimini çıkardı. Tüm sayfalarını TGB’lilerin çizdiği ve hazırladığı takvimde Türk Devrimi’nin önemli şairlerinden, teorisyenlerinden, devlet yöneticilerinden, sanatçılarından ve yazarlarından seçilen 12 farklı şiir takvim yapraklarında yer alıyor.

Cumhuriyetin yeni yüzyılına girerken TGB’liler çıkartmış oldukları takvimi tanıttı: “Ülkemizin önündeki zorlukları devrimci süreçlerle aşıyoruz. TGB 2024 takvimi, zorlukların üzerine Nazım Hikmet, Mehmet Akif Ersoy, Gani Bozarslan gibi yürüyen isimlerle dolu. Ülkemizi Yunus Emre’nin vakurluğu, Namık Kemal’in vatan sevgisiyle yöneteceğiz. Takvimimizde eğitimin ve geleceğin merkezine insanı ve sömürüsüz dünyayı koyan Attila İlhan’a bakacağız. Gelecek nesilleri bu ufukla yetiştireceğiz. Tarihimizi, devrim birikimimizi unutmayıp Tevfik Fikret’e, Ahmed Arif’e bakacağız. Sırtımızı dayadığımız büyük tarihimizden güç alarak Cumhuriyetin yeni yüzyılında önümüzdeki zorlukları buradaki kahramanlar gibi aşacağız” diyen TGB’liler 2024 yılı için hazırladıkları “Yeni Yüzyıla Şiirler” takvimini Cumhuriyet Devrimi’nin bilinciyle çıkardıklarını aktardılar.

TGB’li gençlerin hazırladıkları 2024 takvimini temin etmek için 0 552 646 82 52 – 0 536 967 79 68 telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica