Genel

Ticarette Siyasette Bürokraside yükselme Fetö ile oluyordu

Ticarette Siyasette Bürokraside yükselme Fetö ile oluyordu 17-25 Aralık operasyonlarına kadar, siyaset, ticaret ve bürokraside yükselmenin FETÖ ile işbirliğinden geçtiğini anlatan Ramazan Can, “Eğer burada bunun hesabını verecek olanlar varsa başta biz siyasetçiler olarak bizler vermek durumundayız” ifadelerini kullandı. Ticarette Siyasette Bürokraside yükselme Fetö ile oluyordu detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Ticarette Siyasette Bürokraside yükselme Fetö ile oluyordu

“Bunun hesabını verecek olanlar varsa başta biz siyasetçiler olarak bizler vermek durumundayız”

AKP’nin bir toplantısında konuşma yapan AKP Kırıkkale milletvekili ve 24 Haziran seçimlerinde bir kez daha Kırıkkale 1’inci sıradan aday gösterilen Ramazan Can’dan, “17-25 Aralık hadisesinden önce gerek ticarette, gerek siyasette, gerekse bürokrasi yükselme o yolla oluyordu. O nedenle, eğer burada bunun hesabını verecek olanlar varsa başta biz siyasetçiler olarak bizler vermek durumundayız. İnsanları suçlamak durumunda değiliz” dedi.

“AK Parti bu yapı ile belki bazı uygulamaları beraber götürmüş olabilir”

Ramazan Can 2017 yılının Mayıs ayında da, Genel Kurulda yaptığı konuşmada AKP’nin FETÖ ile işbirliği yaptığını kabul itiraf etmişti. Can, “Buradan şunu söylemek istiyorum. Evet, 17-25 Aralık’tan önce AK Parti bu yapı ile belki bazı uygulamaları beraber götürmüş olabilir” şeklinde konuşmuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica