Ekonomi

Toyota Kocaeli Kaya’dan Yaza Damgasını Vuracak Proje

Toyota Kocaeli Kaya’dan Yaza Damgasını Vuracak Proje. Toyota Kocaeli Kaya, HYBRID motor bilincini oluşturmak için hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekledi. HYBRID motordan sonra şimdi de HYBRID dondurma. Çevre duyarlılığına dikkat çekmek amacıyla hayata geçirilen proje hem örnek oldu, hem de haberimizde eğlenceli anlara sahne oldu. Toyota Kocaeli Kaya, HYBRID motor bilincini oluşturmak için hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekledi.

Toyota Kocaeli Kaya’dan Yaza Damgasını Vuracak Proje

Hybrid dondurmada hiçbir katkı maddesi kullanılmadı

Hybrid motorun çevreye olan duyarlılığından etkilenen Özserbesler Dondurma, Hybrid dondurmayı üretirken ürünün doğal ve sağlıklı olmasına özel önem verdi. Ayrıca Ebeveynlerin gönül rahatlığıyla çocuklarına yedirebilecekleri Hybrid dondurmada hiçbir katkı maddesi kullanılmadı. Hybrid dondurma, Özserbesler Dondurma’nın Değirmendere, Gölcük, Başiskele şubelerinde tezgahlardaki yerini alacak.

“Tek bir karoser de hayat bulan Toyota HYBRID motor

Klasik Benzinli motoru, Özserbesler’in vazgeçilmez klasik lezzeti ‘çıtır kaymaklı’ dondurması yansıtırken, tekerleklerin dönüşünden ve frenlemede ortaya çıkan enerjiyle beslenen elektrikli motoru ise çılgın vişne lezzeti temsil ediyor. Böylelikle Tek bir karoser de hayat bulan Toyota HYBRID motor, HYBRID dondurma ile tek bir topta tezgâhta yerini alıyor.

Özserbesler Değirmendere şubesine davet

Kocaeli Kaya, Hybrid dondurmayı tadarak proje hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenleri 7 Temmuz Cuma günü saat 20.30’da Özserbesler Değirmendere şubesine davet ediyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica