Ekonomi

Toyota Plaza Kocaeli Kaya, Süreç Geliştirme Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

Toyota Plaza Kocaeli Kaya, Süreç Geliştirme Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

Toyota Türkiye, Marmara Bölgesi’ndeki bayilerinin satış sonrası hizmetlerinin yöneticileriyle süreç geliştirme toplantılarına devam ediyor. Bu yıl yedincisi düzenlenen süreç geliştirme toplantısı, Toyota Plaza Kocaeli Kaya‘nın ev sahipliğinde gerçekleşti- akarhaber

Toplantıya, Toyota Türkiye satış sonrası hizmetleri yöneticileri ve Toyota Türkiye Marmara Bölgesi servis müdürleri katılım sağladı. Toyota Plaza Kocaeli Kaya’nın misafirperverliği ile bir araya gelen yöneticiler, güncel gelişmeleri değerlendirme ve yeni işbirliği fırsatları buldular.

Misafirler, şehrin derin köklerine ve kültürel zenginliklerine tanıklık ettiler
Misafirler, şehrin derin köklerine ve kültürel zenginliklerine tanıklık ettiler

Sadece iş süreçlerini geliştirmekle kalmayıp, aynı zamanda sosyal bağları güçlendiren bir model oluşturan bu toplantıda şehir yaşantısının bir araya geldiği özel bir deneyim sunuldu.

Toyota Satış Sonrası Hizmetleri Yöneticileri İzmit’te Tarih ve Misafirperverlikle Buluştu

Toyota Plaza Kocaeli Kaya ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destek ve misafirperverliğiyle gerçekleşen bu buluşma, şehrin tarihi dokusunun keşfedildiği unutulmaz anlara imza attı.

Toyota Türkiye Satış sonrası ve Marmara Bölgesi Satış Sonrası Hizmetleri Yöneticileri, İzmit’in kültürel mirasını keşfetmek adına, Kâğıt Müzesi, Orhan Cami, İzmit Tarih Koridoru, Selim Sırrı Paşa Konağı ve Redif Müzesi gibi şehrin tarihi yerlerini gezerek, şehrin derin köklerine ve kültürel zenginliklerine tanıklık ettiler. Bu geziler sırasında şehrin tarihi dokusuna duyulan hayranlık, buluşmanın unutulmaz anları arasında yer aldı.

Misafir Müdürlerimiz, şehrin tarihi dokusuna hayranlıklarını ifade ettiler
Misafir Müdürlerimiz, şehrin tarihi dokusuna hayranlıklarını ifade ettiler

Toyota Plaza Kocaeli Kaya Genel Müdürü Atalay Kaya, “Bu toplantılar, sadece iş süreçlerini değil, aynı zamanda sektördeki paydaşlar arasında sağlam bağlar oluşturmamıza da yardımcı oluyor. Ev sahipliğini yapmış olduğumuz bu yılki buluşmada, Kocaeli’nin zengin kültürel mirası ve turistik yerlerini keşfetme fırsatı sunduk. Bu anlamda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica