Genel

Tuncay Emir Eğitim Kurumları Eskişehir’e kültür gezisi düzenledi

Tuncay Emir Eğitim Kurumları Eskişehir’e kültür gezisi düzenledi. Ergi; “geleceğimiz olan çocuklarımıza her yönüyle sahip çıkan; Ve onları geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin bu tür moral gezilerine ihtiyaçları olduğu; Ve onları motive ettiği inancı ile başlattığımız kültür gezilerimiz sürecek dedi. detaylar haberimizde…

Tuncay Emir Eğitim Kurumları Eskişehir’e kültür gezisi düzenledi

Ayşenur Öğretmenimiz

2009 yılından bu yana İzmit Yahya kaptan ve Alikahya’da Ana Okul ve Kreş Gündüz Bakım Evi olmak üzere 3 okul ve 80 çalışanı ile 10 yıldır hizmet veren ve ilimiz eğitim camiası içinde güven, huzur, temizlik, kalite ve çağdaş eğitim ile saygın bir yere sahip olan Tuncay Emir Eğitim Kurumlarında çocukların sağlıklı gelişimi doğrultusunda farklı, özel ve güzel etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediliyor.

Tuncay Emir Eğitim Kurumlarının Alikahya Kreş ve Gündüz Bakım Evi idareci ve öğretmenleri hafta sonunu Eskişehir gezisi ile değerlendirdi.

Öğretmenler moral depoladılar

Tuncay Emir Eğitim Kurumları yetkilileri Erkan ergi ve Sevil Kolaç rehberliğinde Turizm ve seyahat belgeli seyahat firmasından kiralanan otobüs ile sabahın erken saatlerinde Eskişehir’e yola çıkan Alikahya Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğretmenleri gün boyunca tarih koridoru ve masal dünyasında moral buldular.

Öğretmenlerimiz Masal Dünyasında eğlendiler

İzlediler ve bilgilendiler…

Papağanda öyle yemeği yiyen ekip gün boyunca Masal Atölyesi, Odunpazarı, Balmumu Müzesi, Ada Sokağı, Porsuk çayını gezerek birbirinden güzel ve anlamlı güzellikleri hem izlediler hem bilgilendirildiler.

Tuncay Emir Eğitim Kurumları Kreş ve Gündüz ve Bakım Evi öğretmenleri son olarak Devrim arabasını görürken öyküsü hakkında da yerinde bilgilendiler.

“kültür gezilerimiz sürecek”

Öğretmenlerimiz odunpazarı evlerini gezdiler

 

Kültür Gezisi ile ilgili olarak Tuncay Emir Eğitim Kurumları yetkilisi Erkan Ergi; “geleceğimiz olan çocuklarımıza her yönüyle sahip çıkan; Ve onları geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin bu tür moral gezilerine ihtiyaçları olduğu; Ve onları motive ettiği inancı ile başlattığımız kültür gezilerimiz sürecek. Biliyoruz ki öğretmenlerimiz ne kadar mutlu olursa o kadar da görevlerini yürekten yapar. Biz yöneticisi, mutfak ve genel işler çalışanlarımız, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle büyük ve güzel bir aileyiz… Ailece tüm güzellikleri paylaşmayı ilke edindik açıklamasında bulundu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica