Genel

Turan Güneş caddesinde sel baskını müdahaleyle önlendi

Turan Güneş caddesinde sel baskını müdahaleyle önlendi … Sağanak nedeniyle yaşanan zorlu şartlara rağmen canla başla çalışan İzmit Belediyesi ekipleri, trafik akışının sorunsuz bir şekilde devam etmesi için yol temizliğini sağlıyor. detaylar haberimizde…

Turan Güneş caddesinde sel baskını müdahaleyle önlendi

Dün yaşanan sağanak yağışa anında müdahale eden İzmit Belediyesi ekipleri; bu sabah saatlerinde aniden bastıran sağanak yağışla birlikte yeniden harekete geçti. İzmit Belediyesi ekipleri Tepeköy Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde üniversite bağlantı köprüsünün altında oluşan sel suyu ve birikintilere iş makineleriyle anında müdahale etti.

Yol temizleme çalışmaları sürekli yapılıyor

İzmit’te bugün yaşanan yoğun yağışla birlikte sahaya inen İzmit Belediyesi ekipleri, kentin hemen her noktasına müdahale ederek olası olumsuzlukların önüne geçti. Çalışmalar kapsamında Tepeköy Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde yağış nedeniyle oluşan birikintilere müdahale eden İzmit Belediyesi ekipleri; trafik akışının güvenli bir şekilde sürmesi için yol temizleme çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor.

Sel birikintilerine anında müdahale

Turan Güneş Caddesi üzerinde yeni yapılan üniversite bağlantı yolu köprüsünün altında yaşanan sel birikintisine anında müdahale eden İzmit Belediyesi ekipleri; yoğun yağışa rağmen iş makineleriyle bölgede oluşan taş ve çamur birikintilerin müdahale etti. Sağanak nedeniyle yaşanan zorlu şartlara rağmen canla başla çalışan İzmit Belediyesi ekipleri; trafik akışının sorunsuz bir şekilde devam etmesi için yol temizliğini sağlıyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica