Siyaset

Türel: “Esnafın sorunlarını biz çözeriz”

Türel: “Esnafın sorunlarını biz çözeriz”

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, Gebze esnafının sorunlarının gerçek anlamda Milli Görüş belediyeciliği iktidarında çözülebileceğini söyledi- akarhaber

Gebze’nin değişik bölgelerinde esnaf ziyaretlerine devam eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, Gebze’de esnafların kangren haline gelmiş sorunlarının yıllardır çözülemediğine dikkat çekti. Sorunların büyük bir bölümünün herkes tarafından bilinmesine rağmen bir türlü çözüm yolu bulunamadığını söyleyen Türel, “Ne Gebze, ne de Gebze esnafı bunu hak etmiyor” dedi. Yıllardır çözülemeyen sorunların seçim zamanı hepsinin çözüme kavuşturulacak havası verilmesinin de yanlış olacağını ifade eden Türel; “Gittiğimiz her yerde tüm esnafların farklı şikayetleri ile karşılaşıyoruz. Bu şikayetlerin bir çoğu 15-20 sene önce de vardı, dün çözülemeyen sorunlar bugün daha büyük sorun haline gelmiş. Hele ki bazı sorunların ufak dokunuşlarla çözülecekken neden bugünlere bırakılmış anlamış değiliz” dedi.

Sorunların ortak akılla ve esnafları da ortak ederek çözülmesi gerektiğini de söyleyen Türel; “Bugünün temel sorunlarından biri ben yaptım oldu mantığıdır. Sen yaparken kime sordun veya esnafın ne kadar fikrini aldın. ‘ben yaptım oldu’ dediğiniz şeylerin birkaç yıl sonra olmadığını görüyoruz. Gebze’de küçük ve orta ölçekli esnafları bir araya toplamak için yer yokluğundan bahsederken Gebze dışından gelenler yerleri parsel-parsel topladı. Gebze topraklarında bir şeyler yapılacaksa öncelik Gebze esnafının olmalıdır” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica