Genel

Türkiye seçim sürecinde gerçekleşen saldırılarla da çok gerildi

Türkiye seçim sürecinde gerçekleşen saldırılarla da çok gerildi CHP Karamürsel İlçe Örgütü, geleneksel bayramlaşma programında CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ve milletvekili adaylarını ağırladı. Türkiye seçim sürecinde gerçekleşen saldırılarla da çok gerildi detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Türkiye seçim sürecinde gerçekleşen saldırılarla da çok gerildi

CHP Karamürsel İlçe Örgütü geleneksel bayramlaşma programında CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ve milletvekili adaylarını ağırladı.

Adaylar Karamürsel de…

CHP Karamürsel İlçe Örgütünün düzenlendiği bayramlaşma programına; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, partinin milletvekili adayları Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Anıl Acurman ve Ebru Küçükaydın, katıldı.

İlçe başkanı Ali Kara’dan teşekkür…

Programda partililere hitap eden Karamürsel İlçe Başkanı Ali Kara, 24 Haziran seçimlerine 10 gün kaldığını hatırlattı. Kara, “Bugüne kadar gece gündüz çalışan ve bayramlaşma programımıza gelen tüm partililerimize teşekkür ediyorum” dedi.

“Bu seçimler bizler için son çıkış olacak”

CHP Kocaeli İl Başkanı Sarıbay ise, siyasilerin her seçimler için önem vurgusu yaptığını belirterek; “Ancak bu seçimler bizler için son çıkış olacak” dedi.

“Cumhuriyetin çimentosuyuz”

Sarıbay, “Ya demokrasi, parlamenter sistem, özgürlükler diyeceğiz ya da yek kişi hegemonyasında alınan kararlara razı geleceğiz. Bizler demokrasiden ve demokrasinin getirilerini savunmaktan hiç vazgeçmedik. Gece gündüz bunun için çalışıyoruz. Türkiye seçim sürecinde gerçekleşen saldırılarla da çok gerildi. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, çimentosu olan bizler her zaman hak ve özgürlükleri savunacağız” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica