Genel

Vali Aksoy başkanlığında Üniversite güvenlik toplantısı yapıldı

Vali Aksoy başkanlığında Üniversite güvenlik toplantısı yapıldı Üniversite yerleşkelerinde ve ilçelerde bulunan Meslek Tüksek Okullarında alınacak güvenlik tedbirleri görüşülerek, asayiş, ulaşım ve güvenlik konuları ele alındı. detaylar haberimizde…

Vali Aksoy başkanlığında Üniversite güvenlik toplantısı yapıldı

Kocaeli ilimizde bulunan Üniversiteler ve onlara bağlı yüksekokulların sorunlarının ve güvenliğinin görüşüldüğü “Üniversite Güvenlik Toplantısı”, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi.

Kocaeli bürokrasisi toplantıda yerini aldı…

Valilik Makamı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Deniz Eğitim ve Öğretim – Garnizon Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız; Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Nilay Coşgun; Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay; Vali Yardımcısı Dursun Balaban, Sahil Güvenlik Marmara Boğazlar Bölge Komutanı Tayfun Paşaoğlu, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci; İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, ile kurum yetkilileri katıldı.

Üniversite Güvenlik Toplantısında; ilimizde bulunan üniversite yerleşkelerinde ve ilçelerde bulunan Meslek Tüksek Okullarında alınacak güvenlik tedbirleri görüşülerek, asayiş, ulaşım ve güvenlik konuları ele alındı ve değerlendirmeler yapıldı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica