Genel

Validen ‘Engelsiz Kocaeli için çal’ Video Klip çekimine destek

Validen ‘Engelsiz Kocaeli için çal’ Video Klip çekimine destek Aksoy; “Burada farklı mekanlarda Kocaeli ile ilgili türkülerin seslendirildiği, tarihi mekanların görüntülendiği bir projeyi hayata geçirmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz” dedi. detaylar haberimizde…

Validen ‘Engelsiz Kocaeli için çal’ Video Klip çekimine destek

Kocaeli Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Çok Sesli Çocuk Korosu ve Gençlik Korosu; özel gereksinimli ve normal gelişim gösteren lise öğrencileri ile müzik öğretmenlerinin katılımlarıyla; İlimizdeki tarihi ve kültürel alanlarda gerçekleştirilecek olan “Engelsiz Kocaeli İçin Çal” video klibinin çekimlerine Vali Hüseyin Aksoy’da eşlik etti.

Valilikte gerçekleştirilen video klip çekimine; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları; öğretmenler, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Çok Sesli Çocuk Korosu ve Gençlik Korosu ile özel gereksinimli ve normal gelişim gösteren lise öğrencileri katıldı.

Vali Hüseyin Aksoy yapmış konuşmada; “Bu proje; Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinasyonluğunda “Engelsiz Kocaeli İçin Çal” projesi kapsamı içerisinde gençlerimizin ortaya koyduğu sosyal bir faaliyet. Burada farklı mekanlarda Kocaeli ile ilgili türkülerin seslendirildiği, tarihi mekanların görüntülendiği bir projeyi hayata geçirmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz.” dedi. Projede emeği geçen herkese teşekkür ederek, video klibin çekimlerinde yer alan öğrencilerle bir süre görüştü.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica