Siyaset

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in Yeni Yıl Mesajı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in Yeni Yıl Mesajı

Yeni bir yıla değil, yeni bir çağa giriyoruz.
Atlantik Çağının sonuna geldik.
Asya’dan yeni bir uygarlık yükseliyor.
Türkiye, yeni uygarlığın öncü ülkeleri içindedir.- akarhaber

Türkiye, Asya Çağının ön cephesinde savaşıyor. Bu savaşta, Suriye, Irak, İran, Libya, Filistin, Azerbaycan, Abhazya ve Rusya cephe kardeşlerimizdir. Bugün hepimiz Filistinliyiz.

Türkiye için Atlantik sisteminde çözüm yok. 1980’lerde üreticilerimizi kambur ilan eden ve vatanımızı bölmek isteyen sistemin bittiği yerdeyiz. Sistemin efendileri, iktidar ve sahte muhalefetiyle çaresizdir. Doğuya giden Türkiye gemisinde Batıya koşan AK Parti iktidarı çıkmazdadır. CHP merkezli Biden tayfası da çıkmazdadır. Millet, üretmek istiyor. Millî Devletin güçleri, Akdeniz ve Karadeniz’de NATO’yu ve ABD’yi istemiyor. Koşullar oluşmuştur. Biricik çözüm Üretim Devrimidir. Üreticilerin Millî Hükümeti ufuktadır.

Vatan Partisi, yeni yılın ve yeni çağın öncü partisidir ve görevlerine hazırdır

Evet, devletçe ve milletçe zorluklarla göğüs göğüseyiz. Ancak zorlukları devrimlerle aşan bir geleneğe sahibiz. Yüce dağlar varsa, o dağların üzerinden aşan bir yol da vardır. Türk Milleti ve Türk Devrimi, o yollardaki kahramanlık destanlarıyla bugünlere geldi. Vatan Partisi, yedi ateşten geçmiş kadrolarıyla yüce dağların üzerinden aşan yolların kılavuzudur.

Yeni yıla ve yeni çağa, binlerce yılın özgüveniyle giriyoruz

Türk Devleti ve Milleti, elindeki bağımsızlık, insanlık, kamuculuk, paylaşmacılık, kardeşlik ve aydınlanma bayrağıyla tarih yazacaktır.

2024 yılında ve ardından gelen yıllarda destanlar yazma kararı ve güveniyle aziz Türk milletimizi, üreticilerimizi ve bütün insanlığı selamlıyoruz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica