Genel

Vatan Partisi İnternet Gazeteleri Derneğine konuk oldu

Vatan Partisi İnternet Gazeteleri Derneğine konuk oldu Ahmet Şahin, “Siz gazetecilerin işi çok zor. Topluma karşı çok büyük sorumluluğunuz var. Kamuya hizmet veren kahramanlarsınız. Biz belediyeye geldiğimizde sonuna kadar arkanızda olacağımızın ve destekleyeceğimizin sözünü veriyorum” dedi. detaylar haberimizde…

Vatan Partisi İnternet Gazeteleri Derneğine konuk oldu

Vatan Partisi Kocaeli adayları, İnternet ve yazılı medya ile bir araya geldi.

İnternet Gazeteleri Derneği tarafından organize edilen ve ikincisi gerçekleşen siyasilerin medya ile buluşması Otel Altınnal’da gerçekleşti.

Vatan Partisi ve İnternet gazeteleri temsilcileri kahvaltıda buluştu

İnternet gazeteleri ile yerel yazılı gazetelerin çalışanları ile kahvaltıda buluşan Vatan Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve ilçe belediye başkan adayları projelerini paylaştı.

Maaşını öğrencilerle paylaşacak…

Vatan Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Şahin, seçildiğinde maaşını en üst işçi maaşından alıp geri kalanını öğrencilerle paylaşacağını söyledi.

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Şahin, İzmit Belediye Başkan adayı Gökhan Onater, Gölcük Belediye Başkan adayı Yusuf Erkan, Gebze Belediye Başkan adayı Orhan Kadıoğlu ve İl başkanı Salih Vedat Olguntürk, gazetecilerle tanışmak amacıyla bir araya gelinen programa sohbet havası hakim olurken, adaylar hem projelerini anlattı hem de destek istedi.

Gazeteciler görev başında

“Partimizin amacı üretim”

Gölcük Belediye Başkan adayı Yusuf Erkan, makine yüksek mühendisi olduğunu ve belediyeye faydalı olacağını belirterek; “Emeğimi Gölcük‘e hizmet olarak döndürmek için aday oldum. Gölcük için iki büyük projem var. Partimizin amacı üretimdir. Biz de Ford ve tersaneyle iş birliği halinde üretime yönelik kalifiye eleman yetiştireceğiz. İkinci projemse Kocaeli‘nin merkez turizm şehri olabileceği bir yer olarak gördüğüm Değirmendere ve Halıdere sahillerini tramvayla birleştireceğim. Nostaljik bir tramvay yapacağız ve ücretsiz olacak dedi.

Gazeteciler ve partililer birarada

“Nasrettin hoca kapısı”

Mimar olan Gebze Belediye Başkan adayı Orhan Kadıoğlu, “Gebze ve Kocaeli genelinde birçok sorun var. Bunların hepsini halkla çözeceğiz. Kamunun alanlarını kamu kullanacak. Gebze’yi çevresiyle buluşturmanın yolu deniz yolunu aktif kullanmaktan geçiyor. Biz Gebze’yi çevresiyle interaktif hale getireceğiz” diye konuştu. Kadıoğlu‘nun ardından konuşan İzmit Belediye Başkan adayı Gökhan Onater ise kendini, “26 yıldır Kocaeli‘deyim ve mali müşavirim. Belediyenin hesaplarına baktığımızda anlarız. Belediyenin kapısı olmayacak Nasrettin Hoca kapısı yapacağız. Mizahı şehrimize getireceğiz. İnsanlar İzmit’te yaşadığı için gülecek. Çocuklar doğduğunda pişman doğuyor. Sosyal psikolojinin değerlendirilmesi ve spora yönelik faaliyetler yapacağız” diye konuştu.

Günün anısına gelecek için birlikteler

Basına destek sözü…

Ticari uluslararası istihbarat uzmanı olduğunu belirten Kocaeli Büyükşehir adayı Ahmet Şahin, “Siz gazetecilerin işi çok zor. Topluma karşı çok büyük sorumluluğunuz var. Kamuya hizmet veren kahramanlarsınız. Biz belediyeye geldiğimizde sonuna kadar arkanızda olacağımızın ve destekleyeceğimizin sözünü veriyorum. Sizler için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

“Kendi aracımızla gezeceğiz”

Belediye Başkanı olduğunda maaşını en üst işçi maaşından alıp geri kalanını öğrencilerle paylaşacağını söyleyen Şahin, İşçi maaşını ödeyemeyecek durumda olanlar bir sürü proje sunuyorlar. Bir Müslüman israftan uzak durur. Bunlar makam aracıyla geziyor. Biz bunları iade edeceğiz, kendi arabamızla gezecek kendi cebimizden yiyeceğiz. Başkanlık maaşının da sadece işçinin aldığı kadarını alıp geri kalanını öğrencilerimize vereceğiz. Vatan, millet, refah için varız” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica