Siyaset

Vatan Partisi’nden Lütfi Yalman’a yanıt

Vatan Partisi’nden Lütfi Yalman’a yanıt … Yalman, “Zaman zaman bazı bilgiler geliyor. Doğu Perinçek’in, Devlet Bahçeli’nin Hatta Mehmet Ağar Bey’in bile Beştepe’de ofislerinin olduğu söyleniyor” ifadelerini kullanmıştı. detaylar haberimizde…

Vatan Partisi’nden Lütfi Yalman’a yanıt

Saadet Partisi GİK Üyesi Lütfi Yalman, Kanal 42 televizyonunda Vatan Partisi Genel Başkanı Sayın Doğu Perinçek hakkında asılsız iddialarda bulunmuştur.

Yalman katıldığı televizyon programında , “Devlet Bahçeli’nin ve Doğu Perinçek’in hükümetin ve Tayyip Bey’in yanında yer almasını ve desteklemesinin ne olduğunu bilemiyorum. Bir açıklama yapmak lazım. İktidarın nimetlerinden istifade ediyorlar. Sayın Cumhurbaşkanının devletteki atamalar konusunda yer yer rahatsız olabileceği kanaatindeyim. Bu siyasi değil, şahsi düşünce. Elbetteki rahatsız olduğu taraflar vardır. Zaman zaman bazı bilgiler geliyor. Doğu Perinçek’in, Devlet Bahçeli’nin Hatta Mehmet Ağar Bey’in bile Beştepe’de ofislerinin olduğu söyleniyor.” ifadelerini kullanmıştı.

Saadet Partisi GİK Üyesi Lütfi Yalman’ın asılsız iddialarına cevaben Vatan Partisi’nin açıklamasını dikkatinize sunuyoruz. Saygılarımızla

1-Vatan Partisi Genel Başkanı Sayın Doğu Perinçek’in, Vatan Partisi tabelasının olmadığı herhangi bir yerde ofisi bulunmamaktadır.

2- Vatan Partisi, herhangi bir ittifakın içinde yer almamaktadır. Vatan Partisi, başı dik ve birleşen Türkiye’de üretim ekonomisini kurmak için Türkiye Cephesi’ndedir.

3- Türkiye Cumhuriyeti’ni başında Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olduğu AK Parti hükümeti yönetmektedir. Devletteki atamalara karar verme yetkisi ve sorumluluğu hükümete aittir. Devlette yapılan atamalarla, Vatan Partisi’nin ilgisi ve yetkisi yoktur.

4- Vatan Partisi, 50 yıldır hazine yardımı bile almadan ayakta duran tek partidir. Bütün birikimini halkın ve üyelerinin fedakarlıkları ile yaratmıştır. Bunun dışındaki söylenen bütün sözler asılsızdır.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica