Genel

Veliler, Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi’nde eğitimde

Veliler, Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi’nde eğitimde

İzmit Belediyesi ve İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile hayata geçirilen Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi’nde eğitim gören öğrenciler, çalışmalarının sonuna geldi

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde yaz kursu olarak açılan Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi Kursu, vatandaşların yoğun talebi sonrası kış döneminde yeniden açılmıştı. 4 ay süren bu kursta artık sona gelinirken, çalışmaların son haftasındaki bölümünde öğrencilerin ebeveynleri de yer aldı. Öğrenci velilerinin daha önceki süreçte çocukları ile aynı atölyede olmak ve kurs dışında bu alanda da çocuklarına rehberlik, arkadaşlık etmek amacıyla talepte bulunması sebebiyle kursun son haftasındaki iki ders ebeveynlerin katılımı ile yapıldı.

ETKİNLİKTEN KEYİF ALDILAR

Öğrenci velilerinin yer aldığı derslerde, Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi’nin içeriğini, çocuklara kazanımlarını ebeveynlere anlatarak onları bu konuda teşvik etmeye yönelik uygulamalar gerçekleştirildi. Keyifli bir atölye etkinliği geçiren aileler çok eğlendiklerini, kursun çocukları için çok faydalı olduğunu dile getirdiler. Öğrencilerin hem sosyal hem de bilişsel gelişimlerine destek sağlayan kursun, yaz döneminde bir kez daha hayata geçmesi planlanıyor. İlkokul ve ortaokul seviyelerindeki öğrencilerden oluşan kursun yeniden başlama tarihi ve kayıtları, izmit.bel.tr adresinden duyurulacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica